„Bilo je predivno iskustvo, nisam nikad mislio da ću plesati“

Nakon napete devete emisije 'Plesa sa zvijezdama', plesno natjecanje napustili su Mario Mandarić i Helena Naletilić kojima je posljednji ples u showu bio – jive. Iako je Mario prije emisije komentirao da će preživjeti jive ako je preživio i latino plesove, upravo je s ovim plesnim stilom zaključio svoju avanturu koja je trajala punih devet tjedana.

„Zahvalila bih se Mariju na ovom jako lijepom periodu, on se stvarno trudio i dao je sve od sebe“, započela je njegova mentorica Helena, a Mario je nadodao: „Bilo je predivno iskustvo, nisam nikad mislio da ću plesati, ali evo me. Nastavit ću plesati po pirovima. Hvala produkciji što me zvala, Heleni koja me trpjela i svojoj supruzi Matei koja je najveća podrška od samog početka“.

Preostalih pet parova nastavilo je svoje natjecanje prema četvrtfinalu showa, a brojne laskave komplimente za svoj jive osvojili su Frano Ridjan i Gabriela Pilić koji su od žirija osvojili čak tri desetke te ukupno skupili visokih 38 bodova. „Htio bih ti odati počast da si ti performer sezone, evo stvarno, i da krivo otplešeš neki ples, ja ti vjerujem“, rekao je Igor.


Energični paso doble izveli su Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, a sudeći prema reakcijama žirija bili su na razini zadatka. „Ja sam toliko sretna kad netko dobro otpleše. Bilo je napeto, bilo je oštro, sama je glazba poletna, prenijeli ste taj paso doble, tu energiju, pokreti su bili definirani, snažni, divno je ovo bilo. Bravo“, rekla je Larisa, a od žirija su osvojili 36 bodova. 

Marco Cuccurin i Paula Tonković ovoga su puta plesali slowfox uz lagane ritmove Gibonnijeve pjesme. „Ja nadobudno želim i nadam se svaki put nakon naše izvedbe da će se izvođač te pjesme nama javiti. Recimo Senidah nakon Behute, pa je bila Josipa Lisac koja nam je privatno poslala poruku, tako da Gibonni, čekamo te“, našalili su se Marco i Paula koji su za slowfox osvojili 35 bodova i pozitivne komentare žirija. „Kvalitetno, kontinuirano - zaslužio je to ovaj slowfox. Bilo je lijepo i kontrolirano. Marco, puno bolje izgledaš otkad paziš na energiju“, komentirao je Ciboci.

 Taru Thaller i Matea Cvenića gledali smo u quickstep izdanju. „Ove godine ne ispadam među prvima, odlučio sam promijeniti biznis“, našalio se Mateo prije emisije, a žiri im je za ovotjednu izvedbu dodijelio 33 boda. „Jako je zahtjevno savladati sve plesove i stilove, ja vjerujem da će večerašnji ples vama donijeti neko novo iskustvo i da ćemo vas i dalje gledati“, poručila je Larisa.


Maja Drobnjaković i Marko Mrkić plesali su valcer, a inspiracija za njihovu koreografiju bilo je – povjerenje. „Odlučili smo prikazati nešto što se provlači cijeli ovaj show, naše povjerenje'', otkrili su oboje prije emisije, a žiri je njihovu izvedbu ocijenio s 33 boda. „Svjedočili smo buđenju jedne nove Maje, i zato mi je drago da si ovako večeras dobro otplesala. Bravo'', rekla je Franka.


Na kraju emisije gledatelji su imali prilike vidjeti napetu bitku parova koja se odvila u tri runde. Prva runda na plesni je podij donijela pljačku banke u jive varijanti, a u njoj su se nadmetali Marco i Paula protiv Tare i Matea.

Mišljenje žirija bilo je podijeljeno, pa su tako Igorov i Markov glas u korist Tare te Larisin i Frankin glas za Marca rezultirali izjednačenjem. U drugoj bitki parova gledali smo elegantni valcer između Darie i Ivana te Maria i Helene u kojoj je većinu glasova dobila Daria.

U trećoj i posljednjoj rundi, u vrućem valceru suočili su se Frano i Gabriela protiv Maje i Marka, a žiri je prevagnuo u Franinu stranu koji je osvojio tri boda.

 U idućoj emisiji čeka nas spektakularna večer posvećena Euroviziji, a što plesni parovi spremaju za svoje nastupe ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju