Atmosfera je bila usijana, zabave nije nedostajalo, a ljestvica je podignuta jako visoko – donosimo pregled emisije ''Ples sa zvijezdama''!

Kao par s najvećim brojem bodova, ovoga puta samo žirija, u prvoj emisiji showa koji je prožet dosad neviđenim sadržajnim elementima istaknuli su se Josipa Pavičić Bernardini i njen plesni partner Damir Horvatinčić.

Pogledajte njihov nastup...

Donosimo i finalnu tablicu u kojoj doznajte kako su se ostali parovi plasirali.

Marko Grubnić i Ela Vuković osvojili su 32 boda žirija. Na trećem je mjestu vrlo gusto jer ga dijele plesni partneri Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić koji imaju 30 bodova jednako kao i Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Za vrući tango bili su zaslužni Nives Celzijus i Mateo Cvenić koji su osvojili 28 bodova, a u stopu ih slijede Damir Kedžo i Helena Janjušević s 27.

Profinjenost i visoku eleganciju na pozornici ''Plesa sa zvijezdama'' donijeli su Sonja Kovač i Gordan Vogleš i time sakupili 25 bodova.

S jedankim brojem bodova plasirali su se i vrckava Ana Vučak Veljača i plesni partner Mario Ožbolt te Ivan Šaić i Paula Jeričević. Zbroj ocijena koji su dobili od žirija je 22.

Na pretposljednjem mjestu tablice našli su se Ecija Ojdanić i Marko Šapina s 19 bodova, a bod manje od njih prikupili su Davor Garić i Valentina Walme.

U ovoj epizodi nitko nije ispao, ali već je sljedeća natjecateljskog karaktera. Žiri će ocjenama u rasponu od jedan do deset ocjenjivati točke, a i gledatelji će imati priliku glasovati!

Show 'Ples sa zvijezdama' ne propustite nedjeljom na Novoj TV, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju