Adrenalin i uzbuđenje uz atraktivan ples na svili, sportske akrobacije te zabava uz 'Babe bez kočnica' i hrvatsku Jessie J.!

Prva epizoda Supertalenta koju gledamo u nedjelju na Novoj TV unijet će u domove gledatelja mnoštvo zabave, uzbuđenja i smijeha. Vidjet ćemo sjajne točke, emotivne nastupe, ali i izvedbe koje će mnoge ostaviti bez daha. Jedan nastup ostavit će žiri bez teksta da im neće preostati ništa drugo već poslati ga u polufinale stiskom na zlatnu gljivu. O kome se i o čemu točno radi te tko će dobiti prvu Zlatnu ulaznicu, doznat ćemo već danas.


Točka vrijedna divljenja svakako je ples na svili koju će izvesti grupa Traumatic arts koja broji sedam djevojčica starih 9 i 10 godina. Gracioznost pokreta, sjajna koreografija, nevjerojatne akrobacije oduševit će žiri, a Danijela će komentirati: „U jednom trenu sam se prepala i nisam smjela ni gledati!


Atraktivan i adrenalinski nabijen nastup street workout osigurat će dvojica braće Matej i Danijel Šverc koji nastupaju pod imenom Street Brothers. Na Supertalent su se prijavili jer žele promovirati sportski naičin života, zdravu prehranu i pokazati da granice ne postoje. Matej je prvak Hrvatske, bio je u finalu drugi u Kazahstanu i 14. u svijetu u Moskvi.


Prva senzacija definitivno bit će nastup Baba bez kočnica, sedam veselih umirovljenica koje ističu kako zajedno imaju 528 godina, prosjek im je 66 godina, dok najmlađa ima 55, a najstarija 74 godine. Osim plesa, zajednički hobiji su im aerobik, planinarenje i čuvanje djece, a na Supertalent su se prijavile da pokažu kako život ne prestaje u mirovini.


Vidjet ćemo i nastup šesnaestogodišnje Bete Sudar koja se osim ljubavi prema glazbi aktivno bavi i nogometom. Na Supertalent ju je prijavila mama, a kako kaže, Beta je slučajno propjevala na školskoj audiciji, i od tada se zaljubila u glazbu. Osim što je osvajala nagrade po brojnim pjevačkim natjecanjima, Beta je i osvojila Zlatni mikrofon Đakova. „Nevjerojatna ljepota glasa, sigurnost, stabilnost! Mislim da samo našli nekoga koga bi trebali čuvati u ovom showu!“ oduševljeno će komentirati Mislav, a Martina je u njoj prepoznala popularnu pjevačicu Jessie J.

Ne propustite uzbudljivu prvu epizodu Supertalenta u DANAS od 20 sati na Novoj TV!

Supertalent pratite i na društvenim mrežama:
~ Facebook            

~ Instagram             

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju