Ne propustite još jednu zabavnu emisiju Superatlenta ove nedjelje i otkrijte kojih će još dvoje natjecatelja proći u finale showa!

Četvrta emisija Supertalenta uživo ove nedjelje donosi nastupe deset novih polufinalista. Kao što smo imali prilike vidjeti u proteklim emisijama, konkurencija među kandidatima je neumoljiva, a samo onih dvoje koji uspiju svojom točkom očarati gledatelje, prolaze u finale gdje će se boriti za titulu pobjednika Supertalenta.
Kao što je žiri već nekoliko puta napomenuo najteže borbe odvijat će se među plesačima. Svoj ulaznicu u finale pokušat će izboriti Arijana Moranjkić, samouka plesačica koja je ušla u TOP 20 plesača Justina Biebera. Da Aleksandra živi ono što najviše voli, prepoznala je i Danijela koju ju naprosto oduševila svojim talentom. „Ja sam vidjela to zračenje jedne bosanske duše!“ poručila joj je Danijela. Ove nedjelje vidjet ćemo i trojicu talentiranih mladića iz Osijeka koji su se samo za Supertalent okupili pod imenom Lege. Ovom breakdancerskom triju Martina je sugerirala da porade na detaljima, a jesu li je poslušali, vidjet ćemo u već ove nedjelje.


Da je i hit ove sezone Supertalenta pole dance, uvidjeli smo u audicijskim emisijama, no samo oni najbolji prošli su u polufinale. Iako vlada mišljenje da je pole dance sport za nježniji spol, Petar Bruno Basić, uspio je to demantirati. Svojom koreografijom na ovoj zahtjevnoj šipci, uspio je sve ostaviti bez daha, a Danijela se nije mogla suzdržati da mu ne opipa mišiće. Pravu senzaciju na binu Supertalenta donijet će i Barhazard, skupina mladića isklesanih tijela poput grčih skulptura, koji žele potaknuti mlade da se što više bave sportom.


Spektakl u četvrtoj emisiji uživo priredit će i Traumatic Arts, skupina djevojčica starih 9 i 10 godina čiji je nastup na svili u audicijskoj emisiji sve oduševio, a Martina je komentirala: „U jednom trenutku ste me začarale, odvukle negdje u visine i ja sam vas samo gledala i gledala.“ Osim sjajnih plesača i akrobatičara vidjet ćemo i nastupe pjevača i glazbenika. Nastupit će glazbenici iz Tisnog Puhački orkestar KUD Hartić, koji su se pokazali kao pravo osvježenje, mlada pjevačka nada Kristina Špoljarić iz Osijeka te skupina mladih i talentiranih zadarskih studenata okupljenih pod nazivom A.K.A Crescendo. Hoće li A.K.A Crescendo opravdati svoju zlatnu ulaznicu koju im je dodijelila Martina na splitskoj audiciji?

Svakako će biti zanimljivo vidjeti i nastup kazališne garderobijerke iz Karlovca Anđele Fajt koja posjeduje izniman talent fućkanja te nastup tridesetdvogodišnjeg pantomimičara iz Pule, Frane Medena. “Mene si osvojio s tom nevjerojatnom gipkošću tijela i koordinacijom pokreta i tim izolacijama, pogotovo stopala. Meni si držao koncentraciju i ja te svakako želim vidjeti u nekoj akciji“, oduševljeno mu je komentirala Martina.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo


 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju