U odlučujućoj rundi presudila preciznost

U novom izazovu za nagradu kandidati „Survivora“ suočili su se s još jednim poligonom u kojemu su neki od sastavnih zadataka bili prenošenje vode u kantama, s ciljem da se što manja količina prolije na putu, te rušenje čunjeva u kojima je najvažniji faktor bila precizna ruka. Nagrada je ovoga puta uključivala kokoš, pijetla te dva komada jaja za svakog člana pobjedničkog tima, pa su svi bili vrlo motivirani da je osvoje s obzirom na to da su se obje ekipe povećale za dva nova člana.

Želja za pobjedom i natjecateljski duh kandidata doprinijeli su tome da izazov od početka do kraja bude iznimno napet, a vrhunac je dosegao u posljednjoj rundi kada je rezultat između plavih i crvenih bio izjednačen. Iako su cijeli izazov kandidati morali prolaziti individualno, natječući se protiv kandidata iz suprotnog tima, posljednja runda igrala se u paru, pa su Goran i Nika iz plavog tima protiv Vladimira i Milice iz crvenog tima gledateljima priuštili napetost i neizvjesnost do samog kraja. U zadatku preciznosti za nijansu brži je bio Vladimir koji je prije Gorana uspio srušiti posljednji čunj koji je njegovom timu donio dragocjenu nagradu.

„Ja mogu samo reći da u vrlo rijetkim trenucima ja ne znam što da kažem. Sada sam ostao bez riječi. Čestitke na borbenosti i trudu. Ovo je bilo fenomenalno – mi smo poskakali i gledali što će biti i tko će pobijediti. Kapa do poda“, oduševljeno je rekao Mario čestitavši crvenom timu na pobjedi koju je donijela Vladimirova precizna ruka, a nagrada će im dobro doći ne samo kao izvor hrane, već i kao budilica jer će se svakoga jutra ustajati uz zvukove kukurikanja.
Osim osvojene nagrade, pojedini članovi crvenog tima imaju i dodatne razloge za veselje jer su se među pojedincima javile prve simpatije. Dok je Milica primijetila da muški dio tima pokazuje interes za novu kandidatkinju Jovanu, Mina je otkrila prema kojem kandidatu osjeća simpatije. „Sviđa mi se Vlada, nemam se čega sramiti, samo mi je malo neprijatno“, otkrila je.

 

 

U plavom timu dan je završio razgovorom uz vatru, a neki su pojedinci iskoristili trenutak da izraze nezadovoljstvo Kristianovim načinom komuniciranja za vrijeme izazova. Roka i Tenu je zasmetao Kristianov komentar da su se neki kandidati štedjeli tijekom izazova, a nakon što se on obranio da nikoga nije htio prozivati, Viktor mu je prijateljski savjetovao da ponekad neke riječi ipak mora malo profiltrirati. „Dosad sam uvijek bio uz tebe i govorio sam kad te Sanja napala da nije u pravu. Dosad sam ti milijun puta rekao – saslušaj svoj jezik“, upozorio ga je Roko koji je zaključio da se Kristian ne želi promijeniti te za kraj dodao: „Dok god imaš takvo razmišljanje, nemoj mi se molim te više obraćati“. Kandidati su prije spavanja podijelili svoja mišljenja, a hoće li im to pomoći da već u idućem izazovu budu složniji doznat će se u novoj epizodi.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju