Nađa pak zaplakala nakon poraza

Kandidatima „Survivora“ hrana je dosad uvijek bila najveća motivacija za pobjedu u igrama, a kako nagrade iz tjedna u tjedan postaju sve bogatije, tako su i izazovi sve zanimljiviji. Plavi i crveni tim najčešće su se natjecali upravo za osvajanje namirnica koje su im na otocima Dominikanske Republike najpotrebnije, no kako su u posljednje vrijeme timovi imali prilike sakupiti dovoljne zalihe hrane, u novom izazovu iznenadila ih je nagrada koju nitko nije očekivao. Nakon ukusnih jela i sentimentalnih nagrada kao što su pozivi i pisma od bliskih osoba, na red je došla i doza zabave, pa su se timovi u posljednjem izazovu natjecali za osvajanje filmske večeri pod zvjezdanim karipskim nebom.

Filmska projekcija uz kokice i osvježavajuće piće bili su i više nego dovoljna motivacija kandidatima da daju sve od sebe u novom izazovu, a timovi su i ovoga puta gledateljima priuštili napetu igru koja je do posljednje runde zbog izjednačenog rezultata bila neizvjesna.

Nakon niza napetih rundi, u velikoj završnici suočili su se Goran i Nevena iz plavog tima protiv Nađe i Vladimira iz crvenog, a pobjeda je zahvaljujući uigranom timskom radu ponovno završila u rukama plavih. Nakon druge ovotjedne pobjede plavog tima uslijedilo je kupanje u moru uz pjesmu i veliko slavlje, dok su se crveni ponovo morali pomiriti s gorkim porazom.

„Plavi, vi ste danas osvojili kino pod zvjezdanim karipskim nebom. Kokice su spremne, piće se hladi. Malo zabave – zaslužili ste“, poručio je Mario te pohvalio Gorana i Nevenu koja ga je posebno oduševila svojim spretnim pokretima za vrijeme igre. „U početku sam išla oprezno kroz poligone, a sad sam stvarno počela uživati u svakom od njih. Ja u svaki duel s Nađom ulazim sa 200%, a ne sa 100% kao s ostalima zato što je ona nepredvidiva. Da nije bilo nje, da je bio netko drugi, vjerojatno bih opet išla sa 100%, a ne s 200% i moguće da bismo izgubili. Hvala ti Nađa i čast mi je“, poručila je Nevena.

No, iako je Nađa dobila veliku pohvalu od svoje protivnice Nevene, još jedan poraz u nizu uzrujao ju je do te mjere da je pod pritiskom zaplakala i priznala Vladimiru da ne može ostalim članovima crvenog tima pogledati u oči jer se osjeća kao da su svi ljuti na nju zbog izgubljene odlučujuće runde. „Poslije igre sam bila baš razočarana u sebe i situaciju. Osjećala sam se dužno i odgovorno, kao da sam ubila pola obitelji svima“, priznala je Nađa.

Dok su se u crvenom timu slijegali dojmovi od poraza, plavi tim svoju je zasluženu pobjedu slavio u dominikanskoj vili gdje ih je na platnu dočekala akcijska komedija uz obilje kokica i hladnog pića. „Pola sata sam se samo divila ovim kokicama s okusom sira, nisam uopće vidjela ni doživjela film. Šalim se, bio je predobar, interesantan, zanimljiv. Akcijska komedija – bilo je em uzbudljivo, em smiješno“, poručila je Nika na koju su ipak najveći dojam od svega ostavile ukusne kokice. „Ja bih rado voljela reći da je meni najveći utisak ostavio film ili druženje, ali što ću kad je jače od mene – kokice i ništa drugo, nego samo kokice. Ja sam ih čekala otkad sam došla ovdje“, dodala je Nika.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju