Crveni ostali bez nagrade

Prošao je prvi dan otkako su timovi u „Survivoru“ započeli suživot na istom otoku, a reakcije kandidata još su uvijek podijeljene. Plavi je tim napustio otok na kojemu je dosad boravio i preselio se na novu lokaciju na kojoj će do daljnjeg sklonište dijeliti s crvenim timom.

„Nemam pretjerani prvi dojam, jedino što je sve nekako tiho, nitko nije pričao ništa previše. Čuo sam jedino od naših Niku i Nevenu kako su se nešto smijale, a ostali su svi odmah legli i zaspali, pa nisam nešto posebno doživio, ali mi se to u jednu ruku sviđa jer mislim da ćemo se moći svi naspavati i neće biti pretjerane dernjave i priče kad legnemo. Djeluju mi kao jedno mirno i staloženo pleme i čini mi se da mi karakterno dosta pašu“, rekao je Goran koji zasad nema zamjerke prema crvenom timu, a njegovo mišljenje dijeli i Tomislav koji je zaključio da ujedinjenje ne bi trebalo izazvati probleme među kandidatima: „Mislim da neće trebati puno vremena da se priviknemo jedni na druge. Više-manje smo se kroz igre nešto upoznali, a sad ćemo se upoznati još više. Mislim da si karakterno više-manje odgovaramo svi i da neće biti nekih problema“. No među plavima bilo je i onih kandidata koji su već prvog dana osjetili nostalgiju za starom lokacijom, a jedna je od njih Sumejja kojoj se ipak više svidjelo sklonište na prošlom otoku koje je bilo zaklonjenije i intimnije.

Nakon više od mjesec dana boravka na otoku, članovi oba tima napokon su se bolje upoznali, ali unatoč novom zajedništvu već su se prvog dana natjecali jedni protiv drugih u novom izazovu za namirnice. Nagrada je ovoga puta bio novčani iznos od 2.500 dominikanskih pesosa za kupnju namirnica na „Survivor“ tržnici, a njezini sretni dobitnici bili su članovi plavog tima. Kandidati su u novom izazovu puzali kroz blato zbog kojeg su se spoticali i gubili ravnotežu, no uigranom plavom timu ni velike količine blata i prepreka nisu stale na put do pobjede. Nakon što su sa sebe isprali blato, kandidati su se uputili na „Survivor“ tržnicu i potrošili cijelu nagradu na tortu, brašno, banane i druge ukusne namirnice koje će im daljnji boravak na otoku učiniti bezbrižnijim.

S druge strane, crveni tim nije osvojio ništa, a taj će poraz vjerojatno dodatno doći do izražaja sada kad će pod istim skloništem plavi tim držati osvojenu zalihu hrane. Upravo je tu temu otvorila Mina prije izazova, upitavši se hoće li pobjednički tim podijeliti osvojenu nagradu s gubitničkim, a koliko će kandidati biti milostivi jedni prema drugima tek ostaje za vidjeti!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju