Branko napustio crveni tim nakon duela s Nađom

Plavi tim oborio je još jedan rekord u „Survivoru“ pobijedivši crveni tim s rezultatom 8:0 te tako osvojio totem plemenskog imuniteta i spas od nominacija. Nakon najveće pobjede dosad, članovi plavog tima zapjevali su svoju pobjedničku himnu i okupali se u blatu, a njihovi protivnici iz crvenog tima uputili su se na izazov za osobni imunitet iz kojega je kao pobjednik izašao Stefan.


Zbog uvođenja novog pravila koje će vrijediti do daljnjeg, Stefanu je ogrlica imuniteta osim zaštite od nominacija donijela i veliku odgovornost zbog koje je na Plemenskom vijeću javno morao odabrati drugog duelista iz svog tima. Na nominacijama je crveni tim međusobnim glasovanjem izabrao Nađu kao prvu duelisticu, a Stefan je kao njezinog protivnika odabrao Branka koji je i na nominacijama prema količini glasova bio odmah iza Nađe.

Nađa se tako po treći put našla u duelu za ispadanje, a broj glasova od strane njezinih suigrača nije joj pao toliko teško koliko sama činjenica da se mora natjecati protiv svojeg timskog kolege Branka s kojim je za vrijeme trajanja showa razvila bliski odnos. „Sama pomisao da je ovo jednome od nas možda posljednjih par sati na ovom mjestu… naježim se cijela. Tebe stvarno smatram ne prijateljem, nego i starijim bratom“, priznala je Nađa prije odlaska u duel.

Duelisti su se sučelili u izazovu ravnoteže, a nakon vrlo neizvjesnog natjecanja pobjednikom je imenovana Nađa koja se po treći put uspjela spasiti od izbacivanja, dok je za Branka natjecanje završilo. „Ekipa, ne spremam nikad gubitničke govore i mislio sam da vam neću imati što reći, ali ježim se. Možda nisam bio najprecizniji i u nekim trenucima nisam bio najvještiji, ali definitivno sam netko tko može parirati borbenošću. Ja više neću fizički biti s vama u plemenu, ali ako namirišem da netko pomišlja na odustajanje ili da netko ima krizu dulje od pet minuta, ima da budem s vama“, poručio je Branko članovima crvenog tima u svom oproštajnom govoru. Iako je nakon poraza Branko napustio crveni tim, njegova će se uloga u „Survivoru“ nastaviti jer će se pridružiti svojoj suigračici Mini kao novi član žirija.

Crveni je tim zbog uvođenja novog pravila iznenadno ostao bez jednog člana, a već sljedeći izazov za plemenski imunitet pokazat će koji će se tim idući naći u nezavidnoj situaciji.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju