U nadolazećem duelu suočit će se dva kandidata iz plavog tima!

 Nakon drugog poraza u izazovu za plemenski imunitet, plavome timu dogodio se scenarij kojega su se svi najviše pribojavali jer će se u duelu za ispadanje suočiti dva njihova kandidata.

Budući da je Ivana već proglašena prvim duelistom, s novim porazom postalo je jasno da će plavi tim morati nominirati još jednog svog kandidata, zbog čega su se našli u vrlo nezgodnoj poziciji jer će ih jedan član na kraju tjedna definitivno napustiti.

Dosad im se ovakav scenarij još nije dogodio jer su u svakom tjednu pobjeđivali barem u jednom izazovu za plemenski imunitet, pa ih je ovakav ishod posebno potresao i rastužio. Dok je crveni tim svoju pobjedu slavio kupanjem u bazenu, članovi plavog tima razočarano su se povukli, znajući da je pred njima teška odluka te neizbježan gubitak jednog kandidata, neovisno o tome koga pošalju u duel da se natječe protiv Ivane. „Kad mi pobijedimo, mene je sram slaviti“, komentirala je Tena kojoj se nije svidio način na koji su crveni slavili svoju pobjedu dok su ona i njezin tim prolazili kroz teške trenutke.


Izazov je i ovoga puta bio tijesan, no veću su spretnost pokazali crveni, a pokisli izrazi na licima članova plavog tima dovoljno su govorili o nezavidnoj situaciji u kojoj su se našli. Crveni će se tim na Plemenskom vijeću pojaviti samo u ulozi promatrača, dok će plavi ovaj poraz skupo platiti. Koga će plavi tim nominirati na idućem Plemenskom vijeću i s kojim će se timskim kolegom Ivana natjecati za ostanak u showu doznat će se već u idućoj epizodi!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju