Još uvijek vrijedi pravilo da se mogu nominirati samo žene

U prvom ovotjednom izazovu za plemenski imunitet pobijedio je crveni tim, zbog čega su članovi plavog tima morali sudjelovati na nominacija kako bi jednog svog kandidata poslali u duel za ispadanje. S obzirom na neuravnotežen broj muškaraca i žena u plavom je timu još uvijek vrijedilo pravilo da se mogu nominirati samo žene, pa su muškarci bili pošteđeni od sudjelovanja na izazovu za osobni imunitet koji se održao prije nominacija. Izazovu je pristupio samo ženski dio tima, a osobni imunitet ovoga je puta osvojila Nika za koju ostali članovi nisu mogli glasovati na nominacijama.
Iako crveni tim ovaj tjedan nije uživao u nagradama kao što su film, kokice i osvježavajuće piće, pobjeda u izazovu za plemenski imunitet omogućila im je spokoj i sigurnost na Plemenskom vijeću. Za razliku od njih, svaki član plavog tima morao je svoj glas dati onom suigraču za kojeg smatra da najmanje zaslužuje biti dio tima, a gotovo je jednoglasno izglasana Ivana koja je po drugi put zaredom poslana u duel.

 

Na nominacijama unutar plavog tima ovoga puta nije bilo dogovora, već je glasovanju prethodio iskren razgovor zbog kojeg Ivanu nije iznenadio konačni broj glasova jer su upravo nijanse, odnosno činjenica da se posljednja pridružila plavom timu, bile presudan faktor da je ostali kandidati nominiraju.

„Ne mogu biti sretna, ali što je tu je, znala sam. Ne mislim da me pleme ne prihvaća nego jednostavno gledaju tu sitnicu i ja sam to prihvatila“, poručila je Ivana koja je izrazila veliku želju da pobijedi u nadolazećem duelu i izbori se za svoje mjesto u natjecanju.
Osim što je Ivana proglašena prvim duelistom, na Plemenskom je vijeću obznanjeno da će se uskoro u „Survivoru“ timovi ujediniti, zbog čega će se dogoditi određene promjene u njihovom društvenom životu, ali i u natjecanjima. Dok se neki vesele promjenama i novitetima, druge ta vijest nije oduševila, pa je tako Milica unaprijed izrazila nezadovoljstvo zbog najavljenog ujedinjenja. Zasad kandidati mogu samo nagađati što ih čeka, a o kakvim je promjenama riječ doznat će se uskoro!

 Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju