Priznao da je odabir duelista protekao po njegovoj želji

Između Štefice i Mateja, farmeri su dijeljenjem šibica odlučili da će Matej biti prvi duelist. „Osjećam se normalno, kao i svaki dan. To je moja želja da idem dolje u tu kućicu da se malo odmorim. Možda ako me prođe bol, borit ću se, a ako ne, idem kući!“, kazao je Matej na sastanku, a kasnije je priznao da je odabir duelista protekao po njegovoj želji – želi ići u arenu i boreći se izbaciti nekog od farmera koji su mu stali na žulj.



U kućicu za dueliste pratili su ga Edita i Saša, dok su Maja M., Kristina, Lucija, Roberto i Jasmin razgovarali o šibicama koje su dali. „Jedino Lucija zna da ću se ostati boriti, a svi misle da ja idem kući. Nisam došao tu da odustajem! Iznenadilo me to što mi Jurica nije dao šibicu.“, kazao je Matej.

Dok je bio u duelističkoj kućici, Roberto je pročitao u praktikumu da se vrlo lako može napraviti kava od žira, a budući da su farmeri u konstantnom manjku kave, ova ideja im se učinila savršenom, pa su se Roberto i Ozren uputili u šumu po žireve.

 

Na farmu se vratio gospodin Pero koji je prethodni dan doveo farmerima ovce na čuvanje. „S obzirom koliko njih ima, ja nisam baš oduševljen njihovim poslom i čuvanjem ovaca.“ , kazao je Pero osvrćući se na jučerašnji bijeg ovaca, no ipak im je odlučio dati još jednu priliku.

Farmere su posjetili i dimnjačari koji su im došli pokazati kako se dimnjak čisti. „Potrebni su nam, pa su dobro došli!“ , kazao je gazda Jasmin ne znajući da će dimnjačari doći te dodao kako mu ni ovaj zanat nije stran: „Znao sam ja to sve sam, ali mi ih je zabavno slušati jer se onda naučim još više! Oni su stručnjaci, pa se njih mora slušati.“.



Gazda Jasmin dobio je i zadatak od mentora Jože da isprazne septičku jamu, no nitko od farmera to ne želi raditi. Gazda je ipak pronašao tko će to obaviti, a odluka je pala na Mateja. „Najteže je bilo odabrati tko će doći to očistit, međutim imam sluge, pa sam našao slugu koji je očistio!“ , kazao je Jasmin, a nakon što je posao obavio, Matej je zaključio: „Nadam se da nikada u životu to neću ići raditi!“.

Robertovo odbijanje i prigovaranje Maji M. za, kako je kazao, bahato ponašanje, izgleda jako je pogodilo Maju.



Vidjevši ju kako na sjenici sjedi sama i plače, Kristina je došla kako bi ju utješila znajući o čemu se radi. „Ne bi to smjela sebi dozvoliti! Ušla si bez ikoga. Zašto bi ti trebala biti ta koja inicira daj mi ruku, daj ovo?“, poručila joj je. Kakve je još riječi utjehe Kristina pružila Maji, pogledajte u videu!




Čini se kako je Lucija odlučila malo zapapriti farmerima, pa je napravila ljuti ručak kojeg nekolicina farmera nije mogla pojesti pa su ljuti napustili stol. „Ja hoću čitav tu biti na farmi, a ne da mi izgori želudac!“, komentirao je Matej.


Koga će Matej izabrati za svog suparnika u dvoboju, ostaje nam za vidjeti!

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju