PK CAF Spliters u polufinalnom nastupu Supertalenta.

One su energične, točne, uigrane, nasmijane i pritom jedini klub akrobatskog rock 'n' rolla u Dalmaciji. One su Plesni klub CAF Spliters! Na audicijama su u nedostatku muškog dijela ekipe pozivale dečke da im se pridruže. No, kažu da se do sada još nitko nije prijavio pa prijave i dalje ostaju otvorene. Dečki – znate što vam je činiti!

Voditeljica Martina cure iz kluba potajno je prijavila na Supertalent, a kad su došle na audiciju potpuno su preuzele pozornicu. Već dugo plešu kao grupa, a to su i pokazale. Od kostima, do izbora glazbe i pokreta – svime su plijenile pažnju.

 

"U ovoj plesnoj točki primijetio sam jako puno dobrih pokreta. Od šarenila kostima nisam se fokusirao na baletne ručice. Čak se i sam sebi čudim otkud mi te baletne ručice. Ovaj put nisam to primijetio. Bilo mi je baš top i ja bih vas gledao još bar dva puta, a ne samo jednom", istaknuo je Davor. 

"Za početak bilo je više nego dovoljno za ovako spektakularno otvoriti polufinalnu večer. Doista fokus je odlazio i na izraz lica i na formacije. Nekako mi niste dozvolili da se dovoljno fokusiram na tehničke elemente. Ali to je ono što nam treba. Znamo da ste dobre i pružile ste nam zaista jedan cirkuski show!", komentirala je Martina.

Maja se apsolutno vidi u ovim njihovim kostimima. Ideja cirkusa joj je legendarna, glazba joj je fenomenalna i apelira još jednom da se dečki jave i budu dio ove plesne skupine!

"Ludo je bilo. To da ste ovaj tempo podigli koji je sam po sebi nabrijan je nevjerojatno i zanimljivo. Možda bih ja htio da je to sporije pa da stignem više toga uhvatiti. Svaka vam čast!", oduševljen je bio Fabijan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju