Dolaze iz Splita i jedini su akrobatski rock'n'roll plesni klub u Dalmaciji.

 Pored plesa i treninga djevojke su prave prijateljice i znaju se još od djetinjstva. Tosu, kako kažu, prijateljstva koja ostaju za cijeli život. Uoči nastupa priznale su da imaju i malo treme.

Po dolasku na pozornicu odmah su od Martine dobile pohvalu za kostime, a nastupom su toliko oduševile da su se pohvale samo redale u komentarima žirija. Na poznate melodije grupe Queen redale su plesne i akrobatske elemente koji su publiku i žiri ostavili bez daha.

„Ja nikad nisam vidjela akrobatski rock'n'roll u ovako grupi i formaciji, uvijek je to bilo u paru. Malo mi jesu nedostajale podrške i skokovi, ali bilo je ovih svih kickova i ovih fantastičnih sinkronih kretnji, valova i svega. Meni je ovo top!“, naglasila je Martina pa pitala Davora je li njemu ovaj nastup top ili flop. „Meni ovo nije top… Meni je ovo top, top!“, odgovorio je i nasmijao sve u studiju.

Maji je izbor glazbe bio sjajan i posebno je pohvalila splet pjesama. „Vesele ste, poletne ste i imate super kostime. Tako da bravo komadi, baš ste bili dobri“, dodala je. Energijom i sjajnim nastupom osvojile su žiri koji ih je nagradio s četiri DA.
PK CAF Spliters jedini je klub akrobatskog rock 'n' rolla u Dalmaciji.
 

Vodi ga Martina koja se još 90-ih zaljubila u njega, a i dan-danas tu ljubav uspješno prenosi na nove generacije – nešto uspješnije na žensku populaciju jer je u klubu trenutno samo jedan muškarac. Nada se da će se to promijeniti nakon njihovog nastupa. Martina je cure tajno prijavila na Supertalent, a kad su doznale nisu se bunile. Već dugo plešu kao grupa i spremne su pokazati što znaju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju