Ne propustite "Ples sa zvijezdama" ove nedjelje na Novoj TV.

Za nju je ples usko povezan s glazbom, a njegovim čarima, kaže, teško je odoljeti. Pjevačica Domenica Žuvela, zato se ohrabrila ovog proljeća otplesati u show „Ples sa zvijezdama“.

Pokazala je i da je prirodno nadarena za ples. „Iznenadila sam se na audiciji kada su mi rekli da mi leže standardni plesovi, tako da ću im vjerovati na riječ. Inače, mislim da su mi možda za nijansu draži latino plesovi, jer su atraktivniji“, priznala je za DNEVNIK.hr.

 

 

 

 

@dome.nica.official Do prve emisije cemo bit avioni!!! 💃🕺 @plessazvijezdama.novatv #coincedance #fy #fyp #foryoupage ♬ Coincidance - Handsome Dancer

 

 

 

 

„Prvi put sudjelujem u ovakvom tipu zabavnog showa, pa sam zapravo jako uzbuđena jer još uvijek ne znam što me zapravo tamo čeka. Mislim da je ovo izvrsna prilika za upoznati nove ljude, naučiti nešto novo i korisno. Za mene je ovo definitivno izbacivanje iz komfor zone, ali mislim da sam na to spremna. Sretna sam što sam dobila takvu priliku i uvjerena sam da će mi ovo biti iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Veselim se to sve dijeliti sa svojim budućim plesnim partnerom kojeg ću tek upoznati, a nadam se samo da ćemo zajedno puno toga naučiti i još više se zabaviti što je zapravo i cijela poanta showa!“, istaknula je pjevačica.

 

 

Ljubav prema glazbi i pjevanju naslijedila je od svoje majke Romane koja još i danas pjeva u lokalnom bendu na otoku Korčuli. Domenica svoju pjevačku karijeru započinje u lokalnom bendu na otoku Korčuli, a potom je nastavlja u jednom bendu iz Splita.

Domenica je ozbiljniju pjevačku karijeru nastavlja kao prateći vokal za glazbeni projekt Tončija Huljića i njegov Tonči Huljić & Madre Badessa Band, a u međuvremenu je i snimala demo snimke pjesama za njegove izvođače. U lipnju 2017. odlučuje se na solo karijeru. Trenutno radi na novim pjesmama koje će uskoro predstaviti.

Na svojim društvenima mrežama oduševljava pratitelje svakom novom objavom, a posebno veliku pozornost privuku njeni videi na TikToku u kojima broji i preko 100 tisuća pregleda.

@dome.nica.official Ajmoooooooo, da vas vidim, hocete pogodit ko je u mom #tiktok -u? 🙈 #fy #fyp #foryoupage #psz #plessazvijezdama ♬ My sound is blowing up - LLS🙏🏿🕊

Ne propustite upoznati plesne parove u prvoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju