„Volio bih imati priliku pjevati na pozornici i na radiju, a ne biti prosjak“

Ove nedjelje na pozornicu Supertalenta stat će pjevač Jerry Vale koji će podijeliti svoju vrlo zanimljivu životnu priču. Jerry Gabriel Vale De Los Rios porijeklom je iz Venezuele, a njegov životni put prije dolaska na Supertalent toliko je nevjerojatan da podsjeća na filmski scenarij.

Iako nikada nije išao u glazbenu školu, odmalena voli pjevati. „Glazba je oduvijek moja strast. Još kao mali htio sam biti pjevač“, priznaje Jerry koji je unatoč toj želji upisao pravni fakultet. Imao je odvjetničku karijeru u Dubaiju, ali put ga je prošle godine odveo u Hrvatsku gdje se zaposlio kao zabavljač tijekom turističke sezone. No, zbog pandemije koronavirusa zaglavio je u Hrvatskoj, gdje trenutno zarađuje pjevajući na ulici. „Prije sam imao sve. Imao sam normalan život i karijeru odvjetnika. Zbog toga mi je u početku bilo teško staviti kapu na pod i prositi za život. Volio bih imati priliku pjevati na pozornici i na radiju, a ne biti prosjak“, priznao je Jerry koji se u Supertalent prijavio s velikom željom da postane hrvatska supertalent zvijezda.

Hoće li Jerry svojim pjevačkim nastupom impresionirati žiri Supertalenta tek ostaje za vidjeti, a s iščekivanjem nove epizode, na društvenim mrežama ne prestaju reakcije na prethodne nastupe. Od emitiranja druge epizode, Supertalent je ostvario 2.8 milijuna video pregleda na YouTubeu te 792 tisuće na Facebooku i 121 tisuću na Instagramu.

Prvo mjesto u YouTube trendingu drži Anatacha Filimone koja je u prethodnoj epizodi očarala žiri i osvojila zlatni gumb, dok su na drugom mjestu supružnici Roman i Bianca. Na sedmom je mjestu u trendingu iluzionist Staneli koji je u prvoj ovosezonskoj epizodi osvojio zlatni gumb.

Izvori:
YouTube analytics, Tik Tok analytics, Facebook insights, Instagram insights

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju