'Ljubavna je to pjesma, koja zbližava privatno i poslovno, likove Anu i Petra', izjavio je Boris Đurđević.

Serija ''Zlatni dvori'' puna je dobre glazbe, a osim naslovne pjesme i pjesme ''Premija'' nedavno su obožavatelji serije, kao i gledatelji IN magazina Nove TV imali priliku čuti i pjesmu ''Bagrem'' u izvedbi Sandre Bagarić. Gledatelji su ovu pjesmu prvi puta čuli kada ju je Petar (Matko Knešaurek) otpjevao Ani (Katarina Baban) u seriji, a ona je ubrzo potom premijerno u cijelosti izvedena u emisiji IN magazin od strane Sandre Bagarić i Sinova ravnice.

U samo nekoliko dana, pjesma 'Bagrem' je na Youtube kanalu Nove TV pregledana gotovo 60 000 puta. "Kada se spoje Sinovi ravnice i Kneginja čardaša, dobije se emocija s mirisom bagrema, pjesma s porukom u kojoj će svako srce prepoznati svoju ljubavnu priču", zadovoljna suradnjom sa Sinovima ravnice rekla je Sandra Bagarić.


"Pjesma “Bagrem” nastala je prije samog emitiranja serije “Zlatni dvori“. Napisao sam ju po naputcima producenata i pisaca serije. Ljubavna je to pjesma, koja zbližava privatno i poslovno, likove Anu i Petra. Ima elemente narodnog, starogradskog melosa i dašak tipične slavonske lirike. Pjesma je doživjela nekoliko preobrazbi, obzirom na scenarij i kasnije samu izvedbu Sandre Bagarić i Sinova ravnice. Kao autoru i kompozitoru, bio mi je užitak raditi s glumcima serije i vrhunskim glazbenicima koji su doprinijeli prekrasnoj atmosferi koja prožima pjesmu 'Bagrem'. Vjerujem da će Sandra Bagarić i Sinovi ravnice ostaviti trag s ovom pjesmom na hrvatskoj glazbenoj sceni, i prenijeti duh Slavonije širom lijepe naše", izjavio je Boris Đurđević.


"Pjesma "Bagrem" budi strast za pjevanjem. Prekrasna ljubavna pjesma čiji tekst i melodija su mi na prvu ušli kako u uho, tako i u srce. Velika mi je čast biti dio ovoga dueta sa ženom kao što je Sandra Bagarić. Zaista se osjeti da u ovome ima pregršt emocija i ljubavi. Mislim da smo se savršeno uklopili u cjelokupnu slavonsku idilu same serije "Zlatni dvori" i uvjeren sam da će svi to prepoznati i osjetiti na pravi slavonski način", rekao je Marijan Novoselac, frontmen benda Sinovi ravnice.

Pjesmu poslušajte u priloženom videu:

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju