Seriju 'Dar Mar' gledajte večeras od 21:15 u programu Nove TV!

Na setu nove humoristične serije Nove TV ''Dar Mar'' snimljen je spot za pjesmu 'Neće nas zauvik bit' u izvedbi Petra Graše. Autor glazbe je Tonči Huljić, teksta Petar Grašo i Vjekoslava Huljić, a autori kažu kako je pjesma nastala vrlo spontano i u jednom dahu.Spot za pjesmu snimljen je na setu serije, dakle u malom imaginarnom mjestu Dizmovu, a oko glazbenika Petra Graše okupili su se tako i brojni glavni glumci nove humoristične serije Nove TV – Ksenija Pajić, Martina Stjepanović, Milan Štrljić, Marko Braić, Fabijan Pavao Medvešek, Mia Anočić Valentić, Katarina Madirazza, Jan Kerekeš, Ankica Dobrić, Jasna Odorčić, Draško Zidar, Lucia Glavich Mandarić, Ana Begić Tahiri, Mia Mikulec, Robert Ugrina, Barbara Nola, Roko Sikavica, Siniša Ružić, Jasna Odorčić i Melika Fakić.

Dobru atmosferu na setu zabilježila je i ekipa IN magazina te u današnjoj emisiji gledatelji imaju priliku pogledati kako je proteklo snimanje spota za naslovnu pjesmu serije Nove TV. 'Sjedio sam s Tončijem Huljićem u studiju, radeći na novom albumu, u pauzi mi je odsvirao melodiju i rekao da je to tema za seriju na Novoj TV, no da još ne zna kakav bi trebao biti tekst niti tko će je pjevati.' priča Petar Grašo. Glazbeniku se pjesma toliko svidjela da je odmah Huljiću predložio svoju ideju, te je pjesma nastala u to isto poslijepodne. 'Čim sam čuo melodiju odmah me asociralo da u refrenu treba stajati 'Neće nas zauvik bit'. Isti dan smo pjesmu dovršili, a već dan nakon Vjekoslava i ja napisali smo tekst u kratkom dahu i stvarno smo uživali radeći ga.' ispričao je Petar.Pjesma 'Neće nas zauvik bit' naslovna je pjesma nove humoristične serije 'Dar Mar', koju gledatelji od večeras imaju priliku pratiti u programu Nove TV, od 21.15 sati. Uz svoj standardni glazbeni tim, u goste su pozvali i španjolskog glazbenika Antonia Serana, jednog od najboljih usnih harmonikaša na svijetu.

Pogledajte spot na Youtube kanalu Nove TV, u IN magazinu djelić atmosfere sa snimanja spota, a svakako ne propustite ni prvu epizodu serije Dar Mar večeras od 21.15!
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju