Petra i Damir plesali su paso doble.

Par koji je prošle nedjelje osvojio visoko treće mjesto, a imali su i balans. Večeras će pokušati nadmašiti sami sebe. Damir je na Petri htio popeglati nešto, pa za početak je to bila majica, uskoro će i korake. Žele sve emocije pretočiti u paso doble. Petra izluđuje Damira jedino kad su u trenažnom procesu kad treba zapeti na najjače, ona bi malo lakše. Stoga je ples prikaz njihovog rada i emocija, a emocije u Damira svladale i u prilogu. Uspjeli su se skužiti i misli da im sada samo može biti bolje, objasnio je.

 

"Puno bolje ste odradili ovo nego prošli vikend. Bravo Petra! Puno više energije si uložila u ovo i samo zato što si energetski odradila dobro, bilo je malo nestabilno u pokretu. I nisi prelazila preko pete, nego preko prstiju, no karakter paso doble je izvrsno pogođen i bila si odlična", započeo je komentare Marko.

"Slažem se s ovim da te malo zanese, čini mi se kao da to nešto ima u leđima. Postane malo previše realna, umjesto plesačka. Ali činjenica da u svaki ples ulaziš s karakterom i još samo malo pojačaj", poručio je Igor.

"Kao što je Damir rekao baš ste se skužili i to se baš vidi. Petra ja sam se pribojavala tvog paso doblea jer si ti tako krhka i nježna, ali kad si ti krenula oko ovog stola odmah mi je bilo jasno da će to otići na dobro. Točno se u tebi osjetila ta brorba, donijela si karakter na podij i po meni to treba ocijeniti jer si ti sad predstavila sve ono što nisi inače i čestitam Damiru na tome", istaknula je Franka.

"Prevladaš strah, uspjela si se naljutiti, imala si obujam pokreta, temperament i veličinu u izvedbi. Mada mi se sviđao i onaj vrckavi jive. Drago mi je da ste to zajedno prošli i donijeli nam tu strast", zaključila je Larisa. Osvojili su od žirija i publike 38 bodova.

Uz Petrinu kazališnu sestru Amandu Prenkaj prošle su nedjelje izveli veseli jive. Osvojili su 32 boda žirija. "Ako se ovako pleše nakon stresne eliminacije onda bih ja preporučila svakom paru da budu u eliminaciji. Super ti stoji ovaj jive. Mi smo se nekako stalno vraćali na tvoju rumbu iz prve epizode, e mislim da ćemo se sad vraćati na ovaj jive", poručila im je nakon plesa Franka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju