Petra i Damir plesali su tango.

Predivne, duge, lijepe ruke uz predivne, duge, lijepe noge na plesni podij donosi nam Petra Kurtela. Kad je vidjela što plesovi zapravo jesu, sad se boji svih stilova. Oduvijek je željela biti Milla Jovovich iz Petog elementa i sad joj se želja ostvarila. Čak je u srednjoj školi imala frizuru sličnu njenoj.

"Samo bih se osvrnuo sada na ovo da publika nikad ne smije vidjeti jesi li pogriješila korak ili imaš ozljedu. Samo to da opustiš i napraviš i hvala", napomenuo je Igor.

"Ovo nije bilo nimalo jednostavno za izvesti, sve ove podrške, intenzivan tango... Ovo što je Igor pričao vidjelo ti se na licu sve, a isto tako vidjelo se da uživaš u ovom filmu. Molim te daj mi tu Petru iz priloga", iskrena je bila Franka.

"Meni fali taj moment da ti kažeš idem do kraja bez da se kritiziraš. Ali svejedno se meni dopala tvoja hrabrost, podrške su jako komplicirana stvar i ovaj prebačaj skorz preko je stvarno fascinantan", poručila je Larisa.

"Ja slušam njih troje i kao da sam na profesionalnom natjecanju, Bože koliko kritika. Bilo je malo više stvari od pet stvari netočnih. Na tehničkim stvarima trebaš malo poraditi, a što se mene tiče karakter tanga si zadovoljila", istaknuo je Marko. Dobili su 25 bodova žirija.

U prošloj emisiji Petra i Damir plesali su slowfox. „Od svake greške se uči i ide dalje. Drago mi je da ste danas sigurnije ušli u taj plesni stil koji je jako zahtjevan i ovo je bilo jako dobro“, istaknuo je Igor Barberić. Od žirija su osvojili 28 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju