Iako je Damir isprva morao googlati tko je Petra, u videu su nam otkrili da se dobro slažu.

Naša kazališna i televizijska glumica Petra Kurtela vraća se na male ekrane kao natjecateljica showa Ples sa zvijezdama. Možda će biti vrlo dobra, možda grozna, kaže ne može procijeniti. Zato je tu mentor Damir Horvatinčić koji će priskočiti upomoć.

Iako je Damir isprva morao googlati tko je Petra, u videu su nam otkrili da se dobro slažu. Koji ples Petri zadaje noćne more, kako će se pripremati za prvu emisiju uživo te koja su im očekivanja od showa pogledajte u novom videu.

Petra Kurtela je nagrađivana kazališna, filmska i televizijska glumica. Šira publika najviše je pamti po njezinoj prvoj televizijskoj ulozi u seriji “Zabranjena ljubav”. Živi u Zagrebu s petogodišnjim sinom Reljom, partnerom Igorom, psom Konanom i mačkom Žarkom. Glavno prijevozno sredstvo joj je bicikl. Voli prirodu i putovanja, a najdraže jelo joj je sendvič. Petra seveseli plesnim izazovima u showu, treninzima, te nadasve dobroj zabavi i za sebe i za gledatelje.

Damir je plesni koreograf, licencirani učitelj latino i standard plesova te aktivan plesač 25 godina. Višestruki je državni prvak u latino-američkim plesovima, pobjednik mnogobrojnih domaćih plesnih natjecanja te finalist mnogih međunarodnih plesnih natjecanja. Mentorirao je brojne zvijezde u Plesu sa zvijezdama, a gledali smo ga 2019. s plesnom partnericom Josipom Pavičić.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju