U idućoj epizodi preostalih osam parova okušat će se u plesnom izazovu koji će im zadati Pedro Soltz.

U šestoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama', u kojoj su gledatelji po prvi put sudjelovali u ocjenjivanju kandidata, natjecanje su napustili Petra Kurtela i mentor Damir Horvatinčić. Kao zadnji ples otplesali su paso doble, a uz Maju Drobnjaković i Marka Mrkića te Anu Zaninović i Marija Ožbolta našli su se među parovima koji su u emisiji iza nas osvojili najmanji broj bodova. Žiri je u finalnom glasovanju od ispadanja spasio Maju i Marka, a gledatelji svojim glasovima Anu i Marija. „Želim zahvaliti svima koji su glasovali i Novoj TV jer ne znam u kojem bih svemiru mogla vježbati i plesati svaki dan s ovakvim profesionalcem, to je privilegija“, izjavila je Petra nakon ispadanja. „Zahvaljujem se Petri jer je bila dobra učenica, ponosan sam na nju“, dodao je Damir koji je i prije njihova nastupa otkrio koliko su se on i Petra povezali kroz ples. „Ples je emocija i prikaz našeg odnosa. Skužili smo se i mislim da nam sad samo može biti bolje“, rekao je Damir koji je pritom malo zasuzio. Za svoj posljednji paso doble Petra i Damir osvojili su 38 bodova od žirija i publike. „Imala si obujam pokreta, veličinu u izvedbi, to mi je bilo posebno večeras. Drago mi je da ste prošli zajedno kroz tu izvedbu, da ste nam pokazali tu prisutnost i tu strast“, poručila im je Larisa.

Sudeći po reakciji publike, najveće iznenađenje emisije bili su Mario Mandarić i njegova mentorica Helena Naletilić koji su za svoj strastveni tango osvojili prvu desetku u showu! Čini se kako su se za ovu emisiju posebno potrudili i spremili, a Mario je bio i više nego spreman kada mu je Marko Ciboci postavio škakljivo pitanje nakon izvedbe. „Kako se zove druga plesna figura u tvom tangu?“, upitao ga je Marko, a Mario se u tom trenutku odlično snašao odgovorivši: „Nije bitno kako se zove ako ju ja znam dobro napraviti“. Marija i Helenu na probi je posjetio žiri MasterChefa, pa je Igor zaključio: „Ako ovako plešu MasterChefovi, ti odi sljedeće sezone u žiri, a nek' jedan od njih dođe ovdje“. Od žirija i publike za iznenađenje večeri Mario i Helena osvojili su visoka 44 boda.

Marco Cuccurin i Paula Tonković plesali su bachattu, ples koji je poznat po senzualnoj energiji između partnera. Iako je Marco izjavio da ima senzualnost u sebi, žiriju je malo zasmetao nedostatak te energije između njega i mentorice Paule. „Imao sam osjećaj da gledam brata i sestru da plešu, a to nije ono što bacchata predstavlja. Ono što mi se svidjelo je da ste zajedno odrađivali sve pokrete i vidi se da niste ovaj tjedan propustili nijedan trening“, komentirao je Ciboci s kojim se složio i Igor. No, Marco je na komentare o nedostatku strasti među njima spremno odgovorio: „A mislim udata je, tu je i muž“, a od žirija i publike ovaj je plesni par osvojio ukupno 41 bod.

Dariju Zurovcu ostvarila se želja, pa je tako s mentoricom Helenom Janjušević zaplesao tango. „Kad sam bio klinac i kad smo bili na tečaju, taman su ga prekinuli jer nije bilo dovoljno interesa kad smo krenuli učiti tango“, ispričao je Dario prije nastupa, a priznao je da je zbog odličnih bodova i komentara na lyrical u prošloj emisiji mislio da je riječ o skrivenoj kameri. Žiri je pohvalio njegov i Helenin tango, a da se izvedba svidjela i gledateljima potvrđuje 41 osvojen bod. „Ti si tu, prisutan, samo da malo pretjeraš s tim. Činjenica da je ovo jedina opaska koju imam, to je stvarno super. Pouzdan si, ne propuštaš korake, tu si uza nju“, zaključio je Igor.

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec za senzualnu su rumbu osvojili 41 bod. „Osjetila si poantu, prepustila si se do kraja. Meni je ovo bilo standardno dobro od tebe, iznenađuješ iz emisije u emisiju“, izjavila je Franka.

Frano Ridjan i Gabriela Pilić, koji su prije samog početka emisije kratko zaplesali i u studiju Dnevniku Nove TV, puno pozitivne energije unijeli su u svoj zabavni cha cha cha. „Ovo je bila jedna fashion cha cha, i taj tvoj šarm i humor je nešto što te obilježava cijelu sezonu“, komentirala je Larisa, a od žirija i publike Frano i Gabi dobili su 41 bod.

Za Taru Thaller i Matea Cvenića gledatelji su odabrali sambu uz Severinin hit 'Moja štikla'. „Nacijo moja, bome ste nam dali izazovnu pjesmu, jako mi je teško, ali mi volimo izazove“, komentirao je Mateo, a žiri i gledatelji nagradili su ih s 40 bodova. „Ovo je bila dobra samba. Publika dobro reagira na ovo što žari i pali, a ja mislim da se to danas probudilo“, zaključio je Igor.

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić plesali su slowfox, ujedno i Markov najdraži standardni ples, za koji su osvojili ukupno 38 bodova žirija i publike. „Drago mi je da smo vidjeli tvoju nježnu stranu, meni je ovo bila jedna od tvojih boljih izvedbi“, zaključila je Franka.

Plesni stil koji su ove nedjelje gledatelji odabrali za Anu Zaninović i Marija Ožbolta bio je valcer. Ana je priželjkivala sambu, a Mario valcer, pa su se ranije u masažu kladili što će gledatelji odabrati, a okladu je dobio Mario. „Izgubila sam okladu, plaćam ti masera“, rekla je Ana tijekom priprema, a svoje je obećanje i izvršila. Za svoj valcer osvojili su ukupno 37 bodova i pozitivne komentare žirija. „Ovo je bio najljepši valcer koji sam vidjela i voljela bih vas vidjeti još jednom, ni ja to ne bih mogla tako izvesti“, komentirala je Larisa na francuskom.

Za zvijezde i plesače nema predaha jer već u idućoj epizodi preostalih osam plesnih parova okušat će se u plesnom izazovu koji će im zadati Pedro Soltz. Kakav će zadatak pred kandidate staviti prošlogodišnji pobjednik, doznat ćemo uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju