Petra, Damir i Amanda plesali su jive.

Petra je izuzetno spretna u Damirovim rukama, a večeras pleše uz kolegicu Amandu Prenkaj. Sretni su što prošli tjedan u eliminaciji nisu napustili show. Petra i Amanda prkose nedaćama života i iznad svega vole se zabavljati.

"Ako se ovako pleše nakon stresne eliminacije onda bih ja preporučila svakom paru da budu u eliminaciji. Super ti stoji ovaj jive. Mi smo se nekako stalno vraćali na tvoju rumbu iz prve epizode, e mislim da ćemo se sad vraćati na ovaj jive", poručila je Franka.

"Slažem se, ovo je primjer kako ples može biti dobro otplesan, ali i odigran. Ja živim za ovakve izvedbe!", oduševljen je bio Igor.

"Misilim da je ovo bio jive koji ćemo pamtiti, bio je tehnički dobro odrađen, ali i interpretativno", poručila je Larisa.

"Tehnički si lijepo odradila jive, no energije je nedostajalo, a jive mora imati energije. Nije bilo tog žara kojeg je trebalo imati", istaknuo je Marko. Za ovaj trio osvojili su 32 boda žirija.

 

Prisjetmo se, prošle nedjelje Petra i Damir plesali su tango inspiriran filmom Peti element. Od žirija su za futurističku koreografiju osvojili 25 bodova. "Ja slušam njih troje i kao da sam na profesionalnom natjecanju, Bože koliko kritika. Bilo je malo više stvari od pet stvari netočnih. Na tehničkim stvarima trebaš malo poraditi, a što se mene tiče karakter tanga si zadovoljila", istaknuo je tada Marko Ciboci.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju