TLZP gifovi broje oko 17 milijuna pregleda

Vesela osmorka koju čine pobjednica Maja Bajamić, finalisti Katarina Baban, Amel Ćurić, Paola Valić Bekić, te simpatični kandidati koje smo gledali u revijalnom dijelu Damir Poljičak, Davor Dretar Drele, Ana Vilenica i Matko Knešaurek iz tjedna u tjedan oduševljavala nas je transformacijama.

Transformacije popularnog showa Nove TV prikovale su gledatelje uz male ekrane kroz 13 nedjelja, a TLZP gifovi u međuvremenu oborili su sve rekorde!

via GIPHY

 

Najpopularnija zabavna emisija i ove televizijske sezone bio je show Tvoje lice zvuči poznato. Finalna epizoda showa pete sezone bila je najgledaniji program dana na svim televizijama, a informaciju tko će pobijediti ove godine s nestrpljenjem je čekalo u prosjeku 521.848 gledatelja, te je epizoda ostvarila 38,6% udjela u gledanosti.

 

Da show nije samo hit sadržaj na tv-u dokazuju i ¨fascinantne brojke na internetu.
Naime, TLZP gifovi broje oko 17 milijuna pregleda, a neki su od njih uvršteni u trending – na prvu stranicu najkorištenijih i najpopularnijih gifova po uredničkom odabiru. Za vrijeme trajanja ove sezone službena You Tube stranica showa ostvarila je 7,5 milijuna pregleda i 9,5 milijuna minuta gledanja, to jest 18 godina.

Kao pobjednica pete sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' izašla je Maja Bajamić koja nas je svojim vrhunskim nastupom ostavila bez teksta, no donosimo zanimljivosti iza pozornice.

 Svi su oni imali samo sedam dana kako bi naučili tekst, zapamtili koreografiju i ušli u novi lik koji im je gljiva svake nedjelje dodjeljivala. U trinaest epizoda imali smo priliku vidjeti čak 104 transformacije, ali i osmero djece koja su bili novost ove sezone. Naime, svaki je od kandidata u jednoj epizodi imao malu/veliku pomoć te je u duetu s djetetom otpjevao svoju točku.

Ono što je osobito uveseljavalo publiku najzabavnijeg showa u Hrvatskoj bile su transformacije u suprotan spol kojih je bilo 51. Vodeći u transformacijama suprotnog spola, s njih čak devet, bio je Davor Dretar Drele kojeg je žiri više puta pohvalio rekavši da je kralj ženskih transformacija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju