Provjereno večeras donosi nastavak priče o Perici te njegov oproštaj i odlazak s Raba

Treći tjedan za redom, emisija „Provjereno“ donosi nastavak priče Perice s Raba. Nakon 36 godina, Perica čiji identitet nije bio poznat, prošlog tjedna je uz pomoć emisije Provjereno i DNA analize pronašao svoju biološku obitelj koja ga je dugo tražila.


Nakon što je riješen misterij identiteta Perice s Raba, koji je zapravo davno izgubljeni Sajid Kešić, ostaje nam vidjeti njegovu psihičku reakciju i prilagodbu svojoj obitelji koju nije vidio 36 godina, kao i pravne, birokratske procese koje ih iščekuju pri povratku identiteta. Naime, obitelj je Saida nakon određenog vremena pravno proglasila mrtvim radi provođenja ostavinske rasprave, a sve detalje donosi emisija „Provjereno“, večeras u 22:40h.


Na pragu odlaska s Raba pratila ga je kamera „Provjerenog“ i reporter Ivan Čorkalo, koji je dva tjedna ranije odnio DNA sestre Halide na analizu, sada nastavlja pratiti reakcije i nove izazove.


Ekipa „Provjerenog“ posjetila ga je četiri dana nakon što je DNA analiza potvrdila njegov identitet. Vidno raspoložen, nasmijan i pun energije pokazivao je da je svjestan kako se lijepe stvari događaju za njega.


Reakcije liječnika u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu su emotivne. Drago im je što je priča dobila svoj sretan završetak, ali teško im je oprostiti se sa dragim Pericom.


"Bilo me strah biti optimist radi njega da se ne bi doveo u situaciju razočaranja. Sretan sam zbog njega, pronašao je svoju biološku obitelj i to je jako lijepo, ali opet s druge strane shvaćamo da je periodu druženja s Pericom pri kraju. Kažem miks emocija", rekao je Siniša Rakić liječnik u Psihijatrijskoj bolnici Rab.


Uzbuđeni su i stanovnici Raba, kao i djelatnici i pacijenti bolnice. Vlasnik trgovine Boris ostao je šokiran viješću koju mu je i sam Perica donio. "Došao je nakon par dana i rekao da će doći posjeta, rekoh k'o će doć? Doći će brat i sestra, ja sam se skamenio iskreno, odakle njemu to...", kazao je Boris.


Najveće uzbuđenje je ipak u obitelji Kešić. Njegova sestra Saida koja je ovako opisala svoje stanje: “Tlak sam nedavno mjerila 170/110, onda možete mislit”!.


Nastavak priče Perice s Raba čiji je identitet – Sajid Kešić, večeras donosi emisija “Provjereno”.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju