Pedro, Valentina i Lara plesali su jive.

Pedrova kći Lara Soltz već je svog tatu i Valentinu Walme puno puta podržala u publici showa Nove TV i njihova je najvatrenija navijačica, a ovog puta će pokazati i svoje plesne vještine te pomoći tati i Valentini osvojiti žiri i publiku.

Prvi trio večeras otvorio je drugi dio emisije. A Lari je bilo jako bitno da je tata ne osramoti pred prijateljima iz škole. 

"Ovo je bilo jako simpatično i super. Mislim da je ovo jako značajno i Lari i tati i mami. Lara svaka ti čast. Ono što sam vidjela danas u ovom plesu je da ti je totalni fokus bio na Lari, ali to nećemo zamjeriti. Vrckavost i plesnost je bila prisutna i s ovom toplom i poučnom pričom mislim da ste kupili i nas i publiku", emotivna je bila Larisa Lipovac Navojec.

"Kompletna priča, jako ste se dobro snašli. Ali jive koraci nisu bili baš kompaktni", kratak je bio Igor Barberić.

"Lara bila si super! Stvarno će vam ostati uspomena za čitav život. Ti si pazio na Laru puno više nego na korake i to svaki roditelj zna", istaknula je Franka.

"Vrlo lijepa koreografija, simpatično familijarna atmosfera. Za Laru 10+, a za tebe ono što su rekle djevojke je zapravo istina. Koncentrirao si se previše na kćer i malo si izgubio sebe", komentirao je Marko Ciboci.

Osvojili su 33 boda žirija za drugi ples večeri.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju