Pedro Soltz jedan je od natjecatelja nove sezone showa „Ples sa zvijezdama“.

Pedro Soltz jedan je od natjecatelja nove sezone showa „Ples sa zvijezdama“. Nema plesnog iskustva, ali za prolaz u daljnje natjecanje uzda se u brazilsku krv.

„Ples i glazba me opuštaju i jako volim energiju koju te dvije stvari prenose. Moj cijeli dan je obilježen glazbom, bilo kroz treninge, obavljanje stvari za posao, doma s obitelji, sve je u znaku glazbe i plesa. No moram priznati, iako volim plesati, o plesu ne znam ništa! Imam totalno dvije lijeve noge za ples, što ćete i vi i gledatelji vrlo brzo vidjeti“, priznao je Pedro za DNEVNIK.hr.

 

 

U Hrvatsku je iz Brazila doselio 2016. zbog supruge Iris Cekuš. U Hrvatskoj je odmah privukao veliku pažnju i dobio ulogu u seriji "Kud puklo da puklo", a ostvario je angažman i u Severininu spotu za pjesmu "Tutorial".

 

 

Svoju profesionalnu manekensku karijeru započeo je s 19 godina, no napustio je manekenstvo na neko vrijeme kako bi stekao diplomu inženjerstva i poslovanja. Potom se vratio modelingu kao profesiji s punim radnim vremenom i etablirao se kako na nacionalnom tako i na međunarodnom planu, zahvaljujući suradnji s nekim od vrhunskih svjetskih manekenskih agencija.
Istovremeno je glumio u više TV reklama i na malom ekranu, zahvaljujući školovanju u nekim od najboljih glumačkih škola. Pedro je imao priliku raditi za više poznatih svjetskih brendova.

 

 

„Jako sam sretan što sam dobio priliku kroz ovaj show proći kroz taj proces učenja koraka, pokreta i zapravo ući u cijelu tu plesnu tematiku na neki zabavan način.“

Ne propustite upoznati plesne parove u prvoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju