Pedro Soltz i Valentina Walme u trećoj emisiji uživo plesali su tango.

Prošloga tjedna Pedro i Valentina na plesnom podiju predstavili su nam sambu. Pokazali su koliko dobro im stoji samba iako je Pedro imao želju plesati neki drugi stil. "Pedro uspio si, otplesao si sambu. Imate točno onu kemiju koja nam treba na ovom plesnom podiju. Što se tiče plesa bilo je tu malo problema, ali nastavi raditi kao do sada, čuvaj ovaj žar i sigurna sam da ćemo te još dugo gledati", primijetila je Franka. Za svoj drugi nastup osvojili su 28 bodova žirija.

Valentina je usred nastupa izvela trik s haljinom koji je zadivio sve od žirija do gledatelja. U jednom potezu promijenila je boju haljine i privukla sve poglede. Svaka čast kostimografkinji Emini Kušan!

Pedro je svoje djetinjstvo proveo na drugom kraju svijeta. Imao je prekrasno djetinjstvo u kojemu je provodio vrijeme na djedovoj farmi te igrajući nogomet na ulici. I njegov djed plesao je tango pa se može reći da mu je tango u krvi.

"Ja mislim da je vama plesno pala sjekira u med. Date uvijek turbo nastup, čak i ako ima nekih nedostataka u koracima nastup bude super!", komentirao je Igor Barberić. Dok je Marko Ciboci poželio dobrodošlicu natrag Pedru. "Moram reći da si ponovno na dobrom putu. Bez obzira na male greške na jako ste dobrom putu", rekao je Marko.

Za tango su osvojili 31 bod žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju