Pedro i Valentina u sedmoj su emisiji plesali bečki valcer.

Prošloga tjedna Pedro Soltz bio je spriječen nastupiti u specijalu zamjene parova „Plesa sa zvijezdama“, dok je Valentina Walme imala priliku prvi put javno nastupiti s Markom Petrićem, partnerom izvan malih ekrana. Zapalili su plesni podij i osvojili 36 bodova žirija. Sad su Pedro i Valentina opet udružili svoje snage i oduševili.

Prva satanica je bila 19. stoljeće tu fascinantnu epohu donijeli su nam na plesni podij Pedro i Valentina. 

"Kad sam čuo da ćeš plesati bečki valcer imao sam velika očekivanja. Ono što je kod mene bio problem večeras je fluidnost jer si izgledao kao da poskakuješ. Bečki valcer je kraljevski ples pa sam očekivao nekog kralja ili princa, a dobio sam cara koji je gol", slikovit je bio Marko Ciboci. Igor Barberić je istaknuo pozitivnu Pedrovu stranu da svakog puta zgrabi nastup kako treba.

Franka je dodala: "Možda večeras nije bila najbolja tvoja izvedba, ali kad si nas naviknuo svaki put na najbolje." Larisu Lipovac Navojec su vratili u vrjieme dvorskih balova kad je postojao bonton i lijepi maniri. Istaknula je i kako se vidi da su imali pauzu u treninzima, ali imaju povezanost koja se njoj jako dopala.

Za plesni odmak u vremenu osvojili su 34 boda žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju