Prvi ples Pedra i Valentine bio je bečki valcer.

Prošle nedjelje uz njih je plesala i Pedrova kćer Lara u kojoj je žiri otkrio novu plesnu zvijezdu. Ovoga puta ulaze u borbu za finale koje će pokušati izboriti uz dva plesa. 

"Vas dvoje. Vi. Evo ovaj gromoglasni pljesak je dobar pokazatelj. Od samog početka vi držite jednu konstantu, niste pali u motivaciji, držali ste se od početka do kraja. Priključci su bili dobri nisi poskakivao, klizili ste i mislim da je ovaj ples pokazatelj zašto trebate biti u finalu", objasnila je Franka.

"Kakav Brazilac, ti si standardizirani Hrvat. Ovo je puno bolja izvedba nego ona prva. Priključivanje je bilo mekano, bravo Franka", dodao je Marko Ciboci.

"Meni je jako drago da ste plesali moderni valcer ovaj put, zato što ti možeš otplesati i podrške i sve ove lirske elemente. Uvijek ispričaš priču od početka do kraja. Meni je ovo wow", istaknuo je Igor Barberić.

"Meni je cijelo vrijeme u glavi - vi ne plešete vi letite. Čisto tehnički, dobro odrađeno, puno pozitive, puno ljubavi. Mislim da ste visoko i da je ovo izvedba s kojom letite u finale", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

Osvojili su 39 bodova žirija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju