Pedro Soltz i Valentina Walme u prve tri emisije showa „Ples sa zvijezdama“.

Vatreno, energično, dinamično i opasno zavodljivo plesali su Pedro i Valentina u prvoj emisiji uživo. Plesali su paso doble i zapalili atmosferu na plesnom podiju. Da vatra na pozornici nije bila ni približno vruća kao njih dvoje oduševljeno je prokomentirao Igor Barberić te dodao: „Tako se odtvara sezona“. Žiri je pohvalio ples, kontrolu i kostime, a to se pokazalo i na ocjenama. Pedro i Valentina osvojili su 29 bodova žirija.

Nakon drugog nastupa u showu „Ples sa zvijezdama“ Pedro više ne može reći da mrzi sambu. Na prve Pedrove korake već su se začule ovacije publike. „Pedro uspio si, otplesao si sambu. Imate točno onu kemiju koja nam treba na ovom plesnom podiju. Što se tiče plesa bilo je tu malo problema, ali nastavi raditi kao do sada, čuvaj ovaj žar i sigurna sam da ćemo te još dugo gledati“, primijetila je tada Franka. Larisa je posebno istaknula trenutak u kojemu je Valentina jednim potezom promijenila boju haljine. To je bio trenutak koji se istaknuo u cijeloj večeri i svaka čast kostimografkinji Emini Kušan na takvim idejama! Osvojili su 28 bodova žirija.

U trećoj emisiji plesali su tango koji je Pedru u genima jer je njegov djed plesao tango. „Ja mislim da je vama plesno pala sjekira u med. Date uvijek turbo nastup, čak i ako ima nekih nedostataka u koracima nastup bude super!“, komentirao je Igor Barberić. Dok je Marko Ciboci poželio Pedru dobrodošlicu natrag. „Moram reći da si ponovno na dobrom putu. Bez obzira na male greške na jako ste dobrom putu“, rekao je Marko. Tangom su osvojili 31 bod žirija.

 Pedra i Valentinu gledat ćemo i u nedjelju, a do tada pogledajte video o njihova prva tri nastupa te nam u anketi recite koji van je njihov nastup najdraži.

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju