Pedro i Valentina u drugoj emisiji uživo plesali su sambu.

Prisjetimo se, u prvoj emisiji Pedro i Valentina zapalili su atmosferu u studiju uz paso doble. „Pedro ovo je bilo odvažno, strastveno, snažno baš kao što paso doble i treba biti“, istaknula je Franka. Žiri je pohvalio ples, kontrolu i kostime, a to se pokazalo i na ocjenama. Za svoj opasno zavodljivi ples osvojili su 29 bodova i tako se smjestili na sam vrh ljestvice – drugo mjesto. 

Mogli smo vidjeti da je Pedro za rođendansku želju poželio opet plesati paso doble, ali pokazao je da mu i samba odlično stoji. 

Na prve Pedrove korake već su se začule ovacije publike. Iako je u najavi Pedro rekao kako mrzi sambu, na plesnom podiju to se nije vidjelo.

"Pedro uspio si, otplesao si sambu. Imate točno onu kemiju koja nam treba na ovom plesnom podiju. Što se tiče plesa bilo je tu malo problema, ali nastavi raditi kao do sada, čuvaj ovaj žar i sigurna sam da ćemo te još dugo gledati", primijetila je Franka.

Larisa je posebno istaknula trenutak u kojemu je Valentina jednim potezom promijenila boju haljine – svaka čast kostimografkinji Emini!

Marko je u svom stilu više pohvalio prošlotjedni paso doble i potaknuo Pedra na bolje pripreme za sljedeći tjedan.

Pedro i Valentina osvojili su 28 bodova, za jedan bod manje od vatrenog paso doblea.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju