Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Paula Tonković vraća se ulozi mentorice u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", u kojem se dosad natjecala s Ivanom Šarićem i Filipom Vidovićem.

"Prvenstveno me veseli show jer već pet godina nisam aktivni natjecatelj, već samo podučavam druge i bavim se drugim budućim plesačima, pa mi često zafali plesni podij, a zahvaljujući 'Plesu sa zvijezdama', itekako se mogu izguštati u plesu i prisjetiti kako je to biti aktivan plesač", kazala je Paula.

Iako o svojoj novoj zvijezdi ne smije puno otkrivati, Paula je u intervjuu za portal showbuzz.hr istaknula da je zadovoljna. 

 

 

Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 18 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Od 2013. do danas niže profesionalne nastupe u raznim televizijskim zabavnim emisijama, između ostalih i u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a od 2016. sudjeluje i na raznim komercijalnim događanjima, video spotovima i ostalim show nastupima. Nakon završene natjecateljske karijere Paula se bavi podučavanjem, vodi grupe Lady latina u Zagrebu i priprema mladence za prvi ples. U prošloj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' Paula je bila u finalu s glumcem Filipom Vidovićem, a sezonu prije bila je finalistica zajedno s Ivanom Šarićem.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju