"Želja mi je da ovo dopisništvo Nove TV bude jednako kvalitetno i relevantno kao što je i cijeli informativni program ove televizije", rekla je Paula.

Dugogodišnja novinarka i reporterka informativnog programa Nove TV Paula Klaić Saulačić od 22. veljače 2016. prelazi u dopisništvo Nove TV na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Paula Klaić Saulačić dio je informativne redakcije Nove TV posljednje četiri godine, a svojim radom i iskustvom nametnula se kao kvalitetna reporterka i novinarka koji svaku temu i događaj radi s jednakom strašću kao i 2012. kada je došla na Novu TV.

U informativnom programu Nove TV odnedavno se pojavila potreba za kvalitetnim novinarskim kadrom koji će činiti dopisništvo Nove TV na području Dubrovačko-neretvanske županije. S obzirom na Pauline osobne preferencije da se vrati u rodni Dubrovnik te nastavi raditi novinarski posao, ovo je bila idealna prilika da dopisništvo na području te županije ima i dalje vrhunsku novinarsku ekipu. Stoga će dopisništvo Nove TV na području Dubrovačko-neretvanske županije od 22. veljače činiti Paula Klaić Saulačić koja će pokrivati sve značajne političke i društvene događaje u tome dijelu Hrvatske.

O povratku u rodni Dubrovnik, Paula kaže kako se nije dvoumila: ''Nakon završene srednje škole, odlučila sam svoj rodni grad zamijeniti novim prilikama koje pruža Zagreb. Ovdje sam stekla diplomu koja me odvela i na moj novinarski put, a životno i novinarsko iskustvo koje sam stekla na vodećoj televiziji u Hrvatskoj, za mene je neprocjenjivo. Moje kolege postali su i moji prijatelji, a znanje koje sam dobila nosim sa sobom tamo gdje me ipak vuče moje srce, tako da se jako veselim što se vraćam u svoje Konavle i nastavljam s novinarskim poslom kojeg i danas jednako volim raditi. Želja mi je da ovo dopisništvo Nove TV bude jednako kvalitetno i relevantno kao što je i cijeli informativni program ove televizije.''

Paula Klaić Saulačić od početka dolaska na Novu TV, kontinuirano prati sve teme koje se tiču hrvatskog društva pa je tako involvirana kao reporterka i novinarka Nove TV u temama kao što su prosvjedi, poplave, deložacije, te brojne političke priče. Posebno je zapažen njezin rad na priči oko Imunološkog zavoda i radnika koju je pratila od samog početka.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju