Paula Jeričević mentorica je u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama.

 Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 18 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Od 2013. do danas niže profesionalne nastupe u raznim televizijskim zabavnim emisijama, između ostalih i u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a od 2016. sudjeluje i na raznim komercijalnim događanjima, video spotovima i ostalim show nastupima. Nakon završene natjecateljske karijere Paula se bavi podučavanjem, vodi grupe Lady latina u Zagrebu i priprema mladence za prvi ples.

 

"Ne postoji stvar koja me ne veseli u ovom showu. Jedva čekam druženja sa svojim kolegama plesačima, uzbuđenje na dan live-a, danonoćno plesanje i podučavanje svoje zvijezde", kazala je za DNEVNIK.hr.

 

 

Probe su zahtjevne, ali nema sumnje da će se trud isplatit: "Neću lagati, ulažemo puno vremena i truda, partner uživa u plesanju i želi što više naučiti, ne samo za show već zbog sebe, a to uvelike olakšava i uljepšava moj posao", priznaje Paula.

"Moram priznat da sam potisnula kompetitivni dio showa upravo zato što mi partner toliko uživa u plesanju da kad plešem s njim imam osjećaj da smo plesni par već godinama"

 Ne propustite prvu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' u nedjelju na Novoj TV, a osim novatv.hr pratite nas i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju