Priča o ljubavi između vlasnika i kućnih ljubimaca

Sarah Francis (Beattie Edmondson) je mlada učiteljica čiji je život pomalo kaotičan. Ono što joj u životu najmanje treba jest briga o nekome. No, Sarina baka ostavi joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patricka.

U početku, Sarah na svakom koraku nailazi na probleme vezane za Patricka, no kada joj stvorenje kao što je Patrick uđe pod kožu, njezin život će se početi okretati u drugom smjeru. Patrick je britanska komedija koja slavi ljubav prema našim kućnim ljubimcima kroz priču ispričanu na malo drugačiji način.

Priča je nastala tako što je scenaristica i producentica Vanessa Davies šetala svoje pse i shvatila koliko je njezin život kao vlasnice psa postao drugačiji.

Iako je većinu Patrickovih scena u krupnom planu odglumio pseći glumac Harvey, za portretiranje lika tijekom fima izmjenjivalo se čak 17 različitih mopsova i nisu svi bili mužjaci! U različitim trenucima uloge su igrali mopsići Foggy, Wesley, Edie, Pearl, Truly, Marina, Glenda, Barry, Howerd, Wally, Nora, Blamire, Entwistle te blizanci Compo i Clegg!

 

Avanture Sare i "Patricka" ne propustite pogledati u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju