Provjerite bogati program

U srijedu, 17. travnja građani izlaze na birališta i odlučuju kome će povjeriti vođenje zemlje u naredne četiri godine. Tijekom izbornog dana, Nova TV donosit će najnovije informacije s terena: prve izborne Vijesti na rasporedu su u 11 sati, a potom opet u 14 sati.


Od 17 sati kreće izborni specijal, a Dnevnik Nove TV gledat ćemo već u 18 sati jer točno u 19 sati Nova TV objavljuje prve procjene izbornog rezultata.


Nakon toga, nastavlja se cjelovečernji izborni program kojeg vode Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić, a koji će u studiju ugostiti zanimljive sugovornike. Pridružit će im se Ivana Petrović, politička komentatorica Nove TV, Boris Jokić, viši znanstveni suradnik Instituta za društvena istraživanja, prof. Tihomir Cipek, hrvatski politolog, kao i Gordan Maras te Darko Milinović, dvojac s bogatim političkim iskustvom koji će o izbornoj politici moći govoriti i iz prve ruke. Gostujuća komentatorica bit će i dr. sc. Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju koja je poznata po zanimljivim analizama javnih nastupa naših političara.


Tijekom cijele večeri, gledatelji Nove TV moći će pratiti atmosferu i događanja u stožerima stranaka odakle će se javljati najjača reporterska imena. Kroz atraktivne grafičke prikaze pratit će se rezultati Državnog izbornog povjerenstva, a zanimljive zaključke s gledateljima će podijeliti i Teo – umjetna inteligencija u ulozi političkog analitičara Nove TV.


Za sve one koji izbore ne mogu pratiti na malim ekranima, najnovije i najvažnije vijesti vezane za izbore iz minute u minutu donosit će i portal DNEVNIK.hr, uključujući i prve procjene rezultata te atmosferu iz stožera.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju