Nakon nevjerojatnog kostima i senzacionalnog nastupa Paola Valić Bekić došla je do svoje druge pobjede u showu.

''Vrlo neočekivana pobjeda jer sam se rukama i nogama borila protiv Nicki Minaj, nadam se da ona to neće saznati'', kroz smijeh je započela Paola

Priznala je kako se nikako nije mogla saživjeti s Nicki Minaj pa joj je ova pobjeda draga jer, kako kaže, uspjela je pobijediti samu sebe. ''Idemo suvereno dalje, nije gotovo dok nije gotovo'', kratko i jasno dodala je.

''Bila sam toliko uzbuđena zbog tog kostima i kada sam shvatila kakvu ću na sebi imati robu i da ću imati jedno deset dodataka umjetne plastike shvatila sam kakvu imam odgovornost. Nisam željela razočarati sve ljude koji su se toliko potrudili. Kao luđakinja sam učila taj rep dan i noć i kad god sam imala priliku sam vježbala. Znala sam da nije lako'', kaže Paola.

Ova blogerica i radijska voditeljica iskreno je rekla kako je ugodno iznenadila samu sebe. Ovo je njena druga pobijeda, a prvi je puta u petoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjedničku plaketu držala kao australska kantautorica Sia.

''Svaka mi je pobjeda draga na svoj način. Sia je bila prva i uvijek ću pamtiti, ta mi je bila nabijena emocijom i tada sam bila kao u ludilu. Znam da sam dala puno svoje duše u to''.

Dok s druge strane: ''Kod Niki Minaj se dogodilo nešto sasvim drugo. Niti ju posebno volim kao izvođača, niti ju pratim i nikad nisam poslušala niti jednu njezinu pjesmu. To je posve drugi izazov'' ispričala je.

Paola će u sljedećoj emisiji postati članica skupine En Vogue, a kaže kako će joj takva promjena izvrsno sjesti. ''Izvest ću pjesmu ''Free Your Mind'', a predrasude su nešto što te koči'', zaključila je Paola ususret nove izvedbe.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju