Nakon što je ljubazno zamolila gljivu da joj podari nekog tko joj malo više vokalno odgovara i nalikuje Paola je dobila Taylor Swift – znači li to da joj se molba ostvarila?

Unatoč tomu što je transformacijom u Daniela Popovića u prošloj epizodi Paola Valić Bekić zauzele visoko treće mjesto bodovne ljestvice ova je radijska voditeljica i blogerica poželjela promjenu.

Upravo je to i očekuje obzirom da ćemo je sutra gledati kao Taylor Swift, a na pozornici neće biti sama. Društvo će joj praviti Tara Roki s kojom će u duetu izvesti pjesmu ''We're never ever getting back together''.

''Već dvije epizode se mučim s muškim transformacijama, konačno sam žena! Slavim svoju ženstvenost!'', oduševljeno će Paola nakon tri muške transformacije.

''Utjelovit ću Taylor Swift koja je ikona mlađe generacije, ali istraživala sam puno o njoj i saznala sam da je jako talentirana, da svira čak četiri instrumenta i da je puna empatije'' ispričala je Paola.

Što se tiče same koreografije Paola je rekla kako nije pretjerano zahtjevna i da se više bazira na improvizaciji i zabavi.

''Ja zapravo ne trebam ništa, ja ću ovu epizodu odmoriti'', zadovoljno kaže Paola aludirajući na Tarin talent. ''Djevojčica je genijalna i ostvarile smo jako dobru komunikaciju. Sigurna sam da će se to primijetiti'', zaključila je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju