Pali Baša u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Zanimljivi umjetnik Pali Baša, koji izgledom neodoljivo podsjeća na glumca Johnnyja Deppa, priprema novo umjetničko iznenađenje. Na audiciji se predstavio tehnikom brzog slikanja, a tada nije bio siguran hoće li u polufinalu pokazati i druge svoje talente ili će nadograditi već prikazani.

Trenutno živi u Istri i radi u zabavnom parku, a ima mnoštvo talenata. Još uvijek nema mobitel niti ga planira uskoro nabaviti. On je egzotični, mistični Pali Baša! Smatra da je njegov talent napraviti cijeli performans - osmisliti nastup, sašiti kostime, napraviti scenografiju, sve do zadnjeg detalja.

Kad smišlja nastup uvijek želi originalan nastup koji je totalno autentičan i samo njegov. Istaknuo je da je ovo jako rizičan nastup u kojemu mnogo toga može krenuti u krivom smjeru. Na scenu je doveo dinosaure koje je sam izradio.

"Ovo je potpuno iznenađenje. Ovaj prvi dio nastupa je bio fenomenalan. Super je bilo, zaista u rekordnoj brzini si to napravio. Ovo je toliko nerealno što gledamo upravo. Ono što nisam očekivala je ovaj drugi dio nastupa koji je zapravo bio mađioničarski. Meni je to dosta magično. Ne znam što se dogodilo, ali izveo si to impresivno. Dakle, zaista i za prvi i za drugi dio nastupa i za ove frendove koje si doveo od mene večeras čista petica", bila je oduševljena Maja.

Fabijan je istaknuo da su očekivali neku vrstu slikarstva, ali ovo je potpuno iznenađenje. Inače očekuju neke greške na nastupu, ali ovoga puta nijedne greške nije bilo. "Tvoj nastup je trebao biti show i bio je show", dodao je.

"Ovaj dio na pijesku mi je bio fora i životinjice su isto fora", kratak je bio Davor.

"Ono gdje nisam pala na ispitu je tvoj nastup Pali Baša. Fantastičan show si nam ponudio. Zbilja! Uvijek pokušavam zamisliti tu nadogradnju izmešu audicija i polufinala. Kod tebe sam, moram biti iskrena, bila skeptična. Ali iznenadio si me. Hvala ti i sjajno", komentirala je Martina.

"Večeras smo u istom stilu. Ja sam čarobnjak, a vi ste Morticia", odgovorio je Pali Baša Martini.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju