Predstavio tehniku brzog slikanja i potpuno se uživio u lik.

Nastup je počeo mistično u dugoj crnoj kabanici i okrenut leđima. Žiri se pitao tko je to došao i što će predstaviti, a Pali Baša je samo nastavio slikati na velikom crnom platnu. Nije se moglo naslutiti što to želi naslikati pa se Maja zapitala je li to možda Martina i našla je poveznicu s njenim crtama lica.

No na kraju performansa Pali Baša je okrenuo sliku i sve ugodno iznenadio kad je skinuo kabanicu. Naslikao je piratskog vladara Jack Sparrowa i pokazao da je i sam potpuno ušao u tu ulogu. 

„Ti toliko izgledaš realno. Ta tvoja gluma je bila na trenutak briljantna“, pohvalio je Fabijan glumačke elemente na kraju nastupa. Pored slikanja Pali Baša je pokazao i druge talente jer je sve rekvizite koji su se nalazili na pozornici prethodno izradio sam, a i kostim je njegova izrada.
 

Pali Baša samozatajni je umjetnik koji je rođen u Srbiji, a trenutno živi u Istri. Oduvijek se igrao sam ili samo s bratićem, tako da je počeo crtati već s tri godine. U njegovom djetinjstvu nije bilo raznih online zanimacija, pa se kao dijete morao naučiti zabaviti sam. Samouk je i jako dobar u tome što radi. Bojao se da bi ga obitelj i okolina mogli sputavati u njegovom stvaranju.


Radi u Dino parku u Funtani, gdje je i upoznao suprugu s kojom ima jednomjesečnu kćer Laru. Dok je bio dijete, puštao je kosu, što mnogi nisu odobravali, a na kraju je i postao frizer po struci. Kasnije je shvatio da od slikanja može zaraditi više nego od friziranja, a tad ga je i obitelj počela shvaćati ozbiljnije. Njegov talent nije samo slikanje, nego to radi s raznim inovacijama. Izgleda kao mlađi Johnny Depp. Nema mobitel i ne planira ga nabaviti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju