Doris: „Igra se baš zakuhala između moje dvije prijateljice“

Pobjeda u izazovu nosi i odgovornost eliminacija, a ovoga je puta nastao veliki problem oko izbora tko će ići u eliminacijski izazov jer je izbila velika svađa između parova koji su donosili odluku. Ena i Marijan odlučili su se za Ivana i Karlu, dok su Nicol i Ronald odabrali Adrianu i Luku za eliminacijski izazov.

Ena je u jednom trenutku optužila Nicol za manipuliranje u odabiru parova za nominacije. „Cijela kuća zna da nemamo razlog za njih nominirati“, branila je Ena njihov odabir, dok je Nicol njezin istup izbacio iz takta i rasplakalo.Sad uviđam da je Ena licemjerna! Boji se biti svoja, rekla je Nicol i dodala kako takvo nešto nije očekivala od Ene. „Mogla je malo humanosti zadržati, ovo je bilo podlo. Ona je srezala ljude i rekla što će napraviti ako se mi toga ne držimo. Mislim da nitko ne bi trebao vjerovati Nicol“, Enin je komentar na Nicol.



Neočekivan tijek događaja ne sviđa se ni Doris, koja je dobra i s Enom i s Nicol, a od nje se očekuje da odabere neku stranu. „Igra se baš zakuhala između moje dvije prijateljice u kući. Za sad nastojim biti neutralna i ne mislim birati stranu, ali vjerujem Nicol u potpunosti“, kazala je Doris.

Ipak, jedan od dva nominirana para morao je ispasti, a budući da su odgovorili na manje pitanja ovoga puta to su bili Ivan i Karla, za koje je natjecanje završilo. „Sad znam što je crop top. Bilo je dobro dok je trajalo!“, kratko je komentirao Ivan, dok je njegova partnerica dala svoju viziju nastavka natjecanja. „Bilo je lijepo iskustvo, a Anju i Roberta bih definitivno voljela vidjeti kao pobjednike ovog showa“, zaključila je Karla.



Kako izgleda situacija u kući nakon velikog okršaja Nicol s Enom i Marijanom i koji je novi izazov koji očekuje kandidate, gledatelji će moći vidjeti u sljedećoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' na Novoj TV!


Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju