Ekipa serijske uspješnice Nove TV ovih je dana obilježila kraj snimanja, što ne znači i kraj emitiranja 'Zlatnih dvora' na malim ekranima. Naime, gledatelji će do daljnjeg moći uživati u dogodovštinama u Zlatopolju od ponedjeljka do srijede na Novoj TV.

Ekipa popularne serije Nove TV 'Zlatni dvori', koju gledatelji imaju priliku pratiti na malim ekranima od prošle jeseni, ovih je dana snimila i svoju posljednju scenu. Ova serijska uspješnica, čija je radnja smještena u samom srcu Slavonije, prati ljubavnu priču između seoske djevojke Ane i mladog Zagrepčana Petra, ali i zavrzlame u životima ostalih simpatičnih likova iz Zlatopolja.


Serija je okupila niz poznatih hrvatskih glumaca koji utjelovljuju likove uz čije se dogodovštine gledatelji iz tjedna u tjedan imaju priliku opustiti i nasmijati, uključujući Katarinu Baban, Matka Knešaureka, Petru Kraljev, Helenu Buljan, Sandru Lončarić Tankosić, Eciju Ojdanić, Milana Štrljića, Petru Dugandžić, Ivana Hercega, Mladena Kovačića, Tamaru Šoletić i mladu Tonku Kovačić, koji su zajedno s ostatkom produkcijske ekipe u veseloj atmosferi na setu serije nazdravili povodom posljednje klape te time obilježili kraj rada na hit projektu Nove TV.


 

Glumica Katarina Baban, koja u seriji tumači Anu, osvrnula se na iskustvo snimanja 'Zlatnih dvora' te na suradnju s kolegama o kojima ima samo lijepe riječi: „Bilo je prekrasno. Bio mi je jako veliki gušt raditi na ovom projektu. Toliko divnih ljudi uz koje jednostavno brzo proleti vrijeme. Svaki dan smo uživali, svaki dan smo se smijali. Svaki dan nam je bilo lijepo, čak i onda kad nam je bilo teško. Užasno će mi faliti Ana.“
Već od idućeg tjedna nastavljamo pratiti nove zaplete u Zlatopolju.

Uskoro ćemo tako doznati kako će se razvijati Evino i Rankovo nagovaranje Mladena da ostane u Zagrebu te hoće li Mladen napokon priznati Neri što uistinu osjeća prema njoj. Neru ćemo vidjeti u potpuno novome ruhu, kao volonterku u vrtiću, a dobit će i novu, primamljivu ponudu za rad na televiziji.


 

Mislav će prouzročiti Petru nove glavobolje kad mu postavi ultimatum i zaprijeti odlaskom radnika s gradilišta, a Domagoj će ambiciozno krenuti u novi biznis s gljivama. Vidjet ćemo i kako će Ivica reagirati kad pročita Žaninu kolumnu o zaljubljenom muškarcu koji godinama čeka Katu i shvati da se radi o Zvonku, te koji će očajnički potez Eva poduzeti kako bi bila sigurna da se vraća s Mladenom u Zagreb.

 

Sve to, ali i mnogo više, gledatelje očekuje sljedeći tjedan u 'Zlatnim dvorima', od ponedjeljka do srijede na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju