U sljedećim nastavcima 'Samo ti pričaj' na Novoj TV vidjet ćemo i brojne gostujuće likove - Nadu Abrus, Stjepana Perića, Matiju Prskalo i brojne druge.

Dok gledatelji svake srijede očekuju novu epizodu zabavne humoristične serije ‘Samo ti pričaj’, ekipa ovog sitcoma Nove TV ovih je dana snimila i posljednju scenu. Na setu se tim povodom okupila čitava produkcijska ekipa te se svi dobro zabavili. Glavnu glumačku postavu serije čine Edina Pršić i Asim Ugljen kao mladi par, Sandra Bagarić i Igor Mešin kao srednji par te Mirela Brekalo i Ratko Glavina kao stariji bračni par, a zanimljiva je činjenica to da se oni u seriji nikada ne sretnu. Gledatelji tako prate njihove životne situacije kroz tri različita seta, a priče i sudbine im se zapravo ne isprepliću, te je ovo bila jedinstvena i iznimna situacija da su se okupili ovako na jednom mjestu. Ova zabavna serija adaptacija je španjolske uspješnice 'Escenas de matrimonio', a humoristične situacije i sam scenarij prilagođen je našem podneblju tako da se većina gledatelja lako prepozna u odnosima i situacijama koje serija donosi.

 

Osim za gledatelje Nove TV, hit humoristična serija je na setu na Zagrebačkom velesajmu snimana i za potrebe slovenske televizije POP TV. Serija koja u Sloveniji sve popularnija zove se 'Takle mamo', a ima i drugu glumačku postavu – Bernarda Oman i Branko Šturbej (srednji par), Tina Potočnik i Blaž Setnikar (mladi par), Andrej Nahtigal i Marijana Brecelj (stari par).


U sljedećim nastavcima 'Samo ti pričaj' na Novoj TV vidjet ćemo i brojne gostujuće likove, te osim Helene Buljan koju su gledatelji već imali priliku vidjeti u jednoj od epizoda, vidjet ćemo tako i Nadu Abrus, Stjepana Perića, Matiju Prskalo i brojne druge.

Ne propustite novu epizodu serije Samo ti pričaj već večeras od 22.20 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju