Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi 'Farme'.

 Ozren se osvrnuo na farmerice s kojima boravi već neko vrijeme na farmi komentirajući njihove kvalitete i moralne vrijednsoti. „Matea bez Maje može, a Maja bez Matee ne može.“, prokomentirao je Ozren odnos tih dviju farmerica. Koga je visoko rangirao, koja farmerica je nepredvidiva, a koja samu sebe koči da bude ono što zapravo jest, saznajte u večerašnjoj epizodi.


 

Saša se nada da će prvi duelist biti Srećko. „Dosta se provukao, a neki farmeri su ispali koji su možda još trebali biti ovdje.“, rekao je Saša i dodao kako je Srećko prevrtljiv jer igra kako vjetar puše.

„Prevrtljiv je čovjek jako i žao mi je zbog toga jer ako njega jedan dvadesetogodišnjak može okrenuti u njegovoj glavi i igrati kako on svira onda stvarno on nije čovjek za mene.“, zaključio je Saša. Tko će postati prvi duelist i preseliti u duelističku kućicu, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi Farme!

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju