Matko Knešaurek postao je član, odnosno članica dua La Bouche. Iako je priznao kako nikada nije čuo za njih pjesma mu je vrlo poznata, kao i njegovo lice u ovoj emisiji!

''Gledam, gledam, gledam i nemam pojma tko su ti ljudi. Kad sam čuo koja je pjesma onda sam shvatio da znam pjesmu, a ne znam ljude'', pomalo zbunjeno je izjavio Matko kada je vidio što mu je gljiva dodijelila.


 

No, kako se kaže, vježbom do savršenstva Matko je imao punih tjedan dana da postane dio glazbene skupine La Bouche.

U njegovoj smo verziji čuli hit ''Be My Lover'', a njega smo vidjeli kao Melanie Thornton, tadašnju pjevačicu ovog glazbenog sastava.

''Opet ću biti zadnji sigurno, ali ću dobro odraditi, čisto da se zna'', samouvjeren je bio Matko prije nastupa, a mi ćemo tek vidjeti hoće li se to obestiniti.

U prošlotjednoj emisiji Matka smo mogli vidjeti u admiralskom odjelu u ulozi Zdravka Čolića pa je ovo za njega potpuni preokret, što kažete na to?

Matko Knešaurek bio mi je bolji kao…

glasova:

 

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju