Nurgül Yeşilçay ponovno na malim ekranima

Nova TV na male ekrane donosi tursku dramsku seriju ''Gulperi'' s Nurgül Yeşilçay koja tumači Gulperi i koju smo gledali u televizijskoj uspješnici ''Tuđi život''.

Gledatelji će imati prilike pratiti zamršenu ljubavnu i životnu priču žene odrasle u patrijarhalnom društvu koje je sputavalo njezine ambicije. Okovi tradicije Gulperi su gurnuli u još veći ponor kada joj zbog spleta okolnosti budu oduzeta djeca, a obitelj koja joj je trebala biti utočište na najgori mogući način pokuša okaljati njeno ime.

Upravo glavnog ženskog lika, prelijepu Gulperi, utjelovila je Nurgül Yeşilçay koju smo ranije upoznali kao Gulseren u turskoj uspješnici "Tuđi život". U seriji koja nosi ime glavne glumice Gulperi je žena rođena u malom selu u egejskoj regiji, Gulperi ima velike snove. Kako bi pobjegla od očeva ugnjetavanja, udaje se za Ejupa u kojeg se zaljubila vrlo mlada. Imaju troje djece i sretni su kao obitelj.


Međutim, njegova je obitelj nikad nije prihvatila. Kad Ejup umre, cijela se obitelj okrene protiv nje. Nastoji izdržati sve zbog djece. Zbog spleta okolnosti nađe se u potpuno drugom gradu i potpuno sama. Mora preživjeti. Jedini joj je cilj vratiti svoju djecu. Nije svjesna da su je ona odavno zaboravila. Ona je strankinja svojoj djeci. Gulperi ipak ne odustaje od njih. Očekuje ju nemilosrdna borba s obitelji Taškin i vlastitom djecom.

Novu tursku uspješnicu 'Gulperi' gledajte od 21. rujna na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju