S ovom ekipom zabavi nema kraja!

Glavna postava filma „Jumanji: Dobrodošli u džunglu“ koju čine Jack, Black, Dwayne Johnson i Kevin Heart bila je priupitana može li pjevati naslovnu pjesmu filma pod nazivom „Welcome to the Jungle“, grupe Guns 'n' Roses.

Sva su trojica pristala. Dok je Black pjevao vodeće vokale, Johnson i Heart bili su mu pratnja. Black se toliko uživio u svoju pjevačku ulogu da je pokušao izvesti vrisak kakav izvodi autor pjesme Axl Rose.

Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru igraću konzolu s igrom za koju nikada nisu čuli – Jumanji – odmah bivaju uvučeni u džunglu u igri, doslovce postajući avatari koje su odabrali: gejmer Spencer postaje mišićavi avanturist (Dwayne Johnson); igrač footballa Fridge gubi (njegovim riječima) „gornjih 60 cm svog tijela“ i postaje Einstein (Kevin Hart); popularna djevojka Bethany postaje sredovječni profesor (Jack Black); a povučena Martha postaje opasna ratnica (Karen Gillan).

Otkrivaju ne samo da Jumanji moraju odigrati, nego i preživjeti. Da bi pobijedili i vratili se stvarni svijet morat će krenuti na najopasniju avanturu svojih života – otkriti što je Alan Parrish ostavio prije 20 godina i promijeniti način na koji razmišljaju o sebi – ili će zauvijek zaglaviti u igri.

 

Film "Jumanji: Dobrodošli u džunglu" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju