Više saznajte u ovotjednoj emisiji

Ovaj vikend Coolturist minute su u gradu ljubavi, gradu hippyja, gradu Silicijske doline i gradu najpoznatijeg mosta na svijetu – u šarmantnom San Franciscu:

 

Upoznajte grad izgrađen na 70-ak brda, ludo strmih ulica po kojima vozi jedini tramvaj u SAD-u. City by the bay, specifičan je i po mnogobrojnim parkovima i zelenim površinama u kojima njegovi stanovnici vole provoditi puno vremena, kao i organizirati festivale.

Osim toga, San Francisco se može pohvaliti s očaravajućim plažama i fascinantnim vidikovcima. Upravo u San Franciscu naša urednica Riana završila je svoj treći studij, tako da priča o gradu neće biti samo kroz oči turista, nego i nekoga tko je grad jedan period života zvao domom. Prošećite s nama gradom i otkrijte zašto svi koji ga ikad posjete, jednostavno obožavaju ovaj vjetroviti grad. Vodimo vas i u poznatu Napa Valley, najpoznatiju regiju vina u SAD-u, koju veliki broj turista ne propušta kad posjećuje San Francisco.

 

Izražena multikulturalnost grada pretvorila ga je u pravu gurmansku Meku, gdje će vas lako osvojit kuhinje cijelog svijeta. Latino dio grada koji je iznimno bogat meksičkim kantinama i taqeriama pretvorio je grad u centar svijeta za pravi Burito, kojeg će nam u epizodi pripremiti gost s iskustvom chiefa u San Franciscu.

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju