Henry Cavill glumi junaka koji spašava svoju obitelj od otmičara

Henry Cavill je dokazao da se odlično uklapa u svijet superjunaka, a priznanje je dobio i od "Akademije znanstvene fantastike, fantastičnih i horor filmova" osvojivši nagradu za najboljeg glumca u televizijskoj seriji "Vještac" 2019. godine.

Iako ovoga puta nije riječ o znanstvenoj fantastici, Cavill u filmu "Hladna istina" također nosi nevidljivi plašt spašavajući svoju obitelj. Istina koju doznaje zaista ledi krv u žilama. Naime, njegov otac Martin, kojeg glumi sjajni Bruce Willis, upleten je u mutne poslove koji će dovesti do životne ugroze njega i njegove obitelji.

Budući da glumi prosječnog čovjeka, Henry je morao izgubiti sav mišićni tonus i masu koju je stekao tijekom prethodnih šest mjeseci snimajući "Besmrtnike". Učinio je to tako što je puno jeo i pio te je preskakao tjelovježbu.

"Hladna istina" je film o mladom Amerikancu Willu (Henry Cavill) čija obitelj padne u ruke otmičara za vrijeme željno iščekivanog odmora koje provode u Španjolskoj. Will traga za svojom obitelji u zemlji koja mu je strana i čiji jezik ne razumije te u opasnoj avanturi otkriva zamršene veze između vlade, otmičara i njegovog oca…

 

Napeti film "Hladna istina" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju