U velikom obračunu Curtis Blaydes suočit će se s bivšim prvakom Juniorom Dos Santosom.

UFC se s novom priredbom vraća u Sjevernu Karolinu, a event predvodi odličan teškaški okršaj. Riječ je o uzbudljivom sudaru dva teškaša iz samog vrha, Curtisa Blaydesa i Juniora Dos Santosa. Borba je to za ostanak među kandidatima u napadu na tron, dok bi poraz značio nekoliko koraka unazad.



Brazilskoj legendi, Junioru Dos Santosu, ovo će biti prvi nastup nakon što je u lipnju prošle godine izgubio tehničkim nokautom od Francisa Ngannoua. Dos Santos se već trebao vratiti u akciju na eventu u Moskvi u meču s Alexanderom Volkovim, ali je zbog bakterijske infekcije morao otkazati nastup.

Njegov protivnik Curtis Blayders je u posljednjih devet nastupa zabilježio samo jedan poraz, i to također od Ngannoua. Međutim, ovaj 28-godišnjak oporavio se od poraza i vratio na pobjedničke staze u zadnje dvije borbe protiv Justina Willisa kojeg je pobijedio na odluku i Shamila Abdulakhimova kojeg je pobijedio tehničkim nokautom.

Co-main event donosi borbu u velteru, odnosno sudar dvojice bivših dugogodišnjih boraca lake divizije, Rafaela dos Anjosa i Michaela Chiese.

Na glavnom programu ukupno se nalazi pet borbi, a borbe će otvoriti Darko Stošić i Jamahal Hill. Srpski je borac pripreme za ovu borbu odradio u Koloradu gdje mu je jedan od glavnih trening partnera bio upravo sudionik glavne borbe priredbe, Curtis Blaydes. Stošić će tražiti pobjedu vrijednu novog UFC ugovora, odnosno produžetka suradnje s promocijom, a to će mu pokušati uskratiti UFC debitant Jamahal Hill koji je svoj UFC ugovor izborio putem Contender Seriesa.

Borbe:
Curtis Blaydes vs. Junior dos Santos
Michael Chiesa vs. Rafael dos Anjos
Jordan Espinosa vs. Alex Perez
Hannah Cifers vs. Angela Hill
Jamahal Hill vs. Darko Stosic

Izravan prijenos borbe ne propustite u nedjelju 26. siječnja od 2 sata poslije ponoći na portalu GOL.hr te snimku borbi od 22:45 sata na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju